هدف قرار گرفتن کاروان لجستیک ارتش آمریکا در بغداد

پنج‌شنبه 19 خرداد 1401
14:20
هدف قرار گرفتن کاروان لجستیک ارتش آمریکا در بغداد رسانه های عراقی از حمله جدید به کاروان لجستیک ارتش آمریکا در این کشور خبر دادند.

العالم - عراف

رسانه های عراقی از حمله جدید به کاروان لجستیک ارتش آمریکا در این کشور خبر دادند.

بر اساس این گزارش، کاروان لجستیک ارتش تروریست آمریکا در استان بغداد و منطقه العبایجی عراق هدف قرار گرفت.

این در حالی است که اخیرا نیز چندین کاروان لجستیک متعلق به آمریکایی‌ها در استان‌های مختلف از جمله ذی قار و صلاح‌الدین هدف حمله قرار گرفته بود.

گفتنی است، از زمان خودداری ایالات متحده آمریکا از خارج کردن نیروهای نظامی‌اش از خاک عراق در اواخر ماه دسامبر سال گذشته میلادی، حملات به کاروان‌های لجستک آن در نقاط مختلف تشدید شده است.

مهر

0% ...

آخرین اخبار

انفجارهای شدید در جنوب لبنان


پهپادهای ارتش مراکز راهبردی آمریکا را در کویت هدف قرار دادند


منابع عراقی از حملات جدید به مواضع تروریست‌های تجزیه‌طلب در اربیل و سلیمانیه خبر دادند.


ترامپ مدعی دستیابی هیات صلح غزه به توافقی تاریخی شد


شمار مجروحان آمریکایی در جنگ با ایران به ۶۵۳ نفر رسید/۱۸ نفر کشته شدند


صدای انفجارهایی در سلیمانیه در کردستان عراق شنیده شد و گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که این انفجارها ناشی از هدف قرار گرفتن مقر گروه‌های تروریستی جدایی‌طلب بوده است.


غازی حمد عضو دفتر سیاسی جنبش حماس: موضوع سلاح به مسائل دیگری مانند خروج اسرائیل از نوار غزه و بازسازی مرتبط است.


بقائی: با هر جنایت ایرانیان را در دفاع از میهنشان منسجم‌تر می‌کنید


اربعین حسینی، جلوه‌ای از وحدت جهان اسلام در خاک عراق + ویدئو


اربعین حسینی در ایران: تجدید پیمانِ استقامت و مقاومت