روسیه از سازمان جهانی گردشگری خارج شد

شنبه 21 خرداد 1401
08:52
روسیه از سازمان جهانی گردشگری خارج شد روسیه روز جمعه رسما از سازمان جهانی گردشگری خارج شد؛ عضویت مسکو در این نهاد پیشتر به دلیل جنگ اوکراین به حالت تعلیق درآمده بود.

العالم ـ اروپا

بنابر گزارش روزنامه فرانسوی «لو فیگارو»، دیروز (جمعه) در فرمانی به امضای «میخائیل میشوستین» نخست وزیر روسیه اعلام شد که دولت پیشنهاد وزیر امور خارجه مبنی بر خروج فدراسیون روسیه از سازمان جهانی گردشگری را می‌پذیرد.

پیشتر این سازمان بین‌المللی در ۲۷ آوریل (۷ اردیبهشت)، اقدام نظامی روسیه علیه اوکراین و به راه انداختن جنگ در این کشور را مغایر با «ارزش‌های» این نهاد خوانده و عضویت مسکو را به حالت تعلیق درآورده بود.

سازمان جهانی گردشگری با هدف ترویج و توسعه گردشگری در سال ۱۹۷۶ تشکیل شد و مقر آن در مادرید است. خروج روسیه از این نهاد در حالی صورت می گیرد که این کشور پیشتر نیز شورای حقوق بشر سازمان ملل و نیز دادگاه حقوق بشر اروپا را ترک کرده است.

پیشتر عضویت مسکو که با تحریم‌های اقتصادی قابل توجه غرب مواجه شده است در این نهادها به حالت تعلیق درآمده بود.

به گزارش ایرنا، ولادمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه ۲۱ فوریه ۲۰۲۲ (دوم اسفند ۱۴۰۰) با انتقاد از بی‌توجهی غرب به نگرانی‌های امنیتی مسکو، استقلال جمهوری‌های خلق دونتسک و لوگانسک را در منطقه دونباس به رسمیت شناخت.

پوتین سه روز پس از آن، پنجشنبه ۲۴ فوریه (۵ اسفند ۱۴۰۰) نیز عملیاتی نظامی که آن را «عملیات ویژه» خواند، علیه اوکراین آغاز کرد و به این ترتیب روابط پرتنش مسکو - کی‌یف به رویارویی نظامی تغییر وضعیت داد.

با گذشت بیش از یکصد روز از آغاز جنگ در اوکراین، هر روز خبری تازه از تبعات سیاسی، اقتصادی و اجتماعی این درگیری در رسانه‌ها منتشر می‌شود.

0% ...

آخرین اخبار

نمایندگی وزارت خارجه پیگیر سرنوشت دریانوردان هرمزگانی


کسب ۵ نشان طلا و ۲ برنز تکواندوکاران ایران در پاکستان


به‌زودی توهمات ترامپ متوهم را اصلاح می‌کنیم


دیدار دبیر شورای عالی امنیت ملی با خانواده شهید لاریجانی


مراسم بزرگداشت چهلم «آقای شهید ایران»؛ مصلای امام خمینی(ره) تهران


طرح جدید برای محدودکردن اختیارات جنگی ترامپ مقابل عمان


ماجرای تغییر ارز ترجیحی داروها/ موج جدید گرانی داروها آغاز نمی‌شود


درخواست شرکت‌های روسیه از دولت در پی بزرگترین حمله پهپادی به مسکو


عراقچی: تصور ایران ضعیف به‌طورکامل از بین رفته است


تجلیل وزیر امور خارجه از معلمان و دانش‌آموزان شهید