در دیدار وزیر نفت و رییس‌جمهوری ونزوئلا مطرح شد؛

افزایش همکاری‌های نفتی ایران و ونزوئلا

سه شنبه 24 خرداد 1401
12:05
افزایش همکاری‌های نفتی ایران و ونزوئلا در دیدار وزیر نفت کشورمان با رییس‌جمهوری ونزوئلا درباره افزایش همکاری‌های نفتی دو کشور و همچنین صادرات فرآورده‌های نفتی و پتروشیمی توافق شد.

العالم - ایران

«جواد اوجی» وزیر نفت کشورمان در محل کاخ سعدآباد با «نیکلاس مادورو» رییس‌جمهوری ونزوئلا دیدار و درباره مناسبات دوجانبه گفت‌وگو کرد.

بر اساس گزارش ایرنا، در این دیدار درباره مسائلی از جمله تامین سوخت، صادرات فرآورده‌های نفتی، صادرات محصولات پتروشیمی و صادرات کاتالیست‌های پتروشیمی بحث و تصمیم‌گیری کردند.

از دیگر محورهای مورد گفت‌وگو در این دیدار تصمیم‌گیری درباره صدور خدمات فنی و مهندسی، بازسازی و نوسازی پالایشگاه‌ها و توسعه میدان‌های نفتی و گازی بود.

وزیر نفت اردیبهشت‌ماه گذشته در سفری به کشورهای آمریکای لاتین از جمله ونزوئلا و نیکاراگوئه همسو با فعال‌سازی دیپلماسی انرژی، دیدارهای پرشماری با مسئولان این کشورها داشت و در جریان این سفر چهار تفاهم‌نامه و دو قرارداد در حوزه نفت و دو تفاهم‌نامه در حوزه کشاورزی امضا شد.

رؤسای جمهوری ایران و ونزوئلا روز شنبه (۲۱ خردادماه) سند همکاری‌های جامع راهبردی ۲۰ساله دو کشور را در مجموعه فرهنگی - تاریخی سعدآباد امضا کردند. سفر «نیکلاس مادورو» به ایران به دعوت رسمی ابراهیم رییسی، رییس‌جمهوری اسلامی ایران انجام ‌شده و پس از سفر آبان ۹۵، دومین سفر او به تهران است.

0% ...

آخرین اخبار

دبیر شورای عالی امنیت ملی: ایران با محاصره اقتصادی هم تسلیم نمی‌شود


نیکزاد: در صورت تجاوز دشمن، با تمام قدرت با آن مقابله خواهیم کرد


عارف:‌نمی‌گذاریم تروریسم اقتصادی معیشت مردم را هدف بگیرد


پیام تهران به عاملان و حامیان جنایت‌ در روز جهانی قربانیان تروریسم + ویدئو


بررسی تحولات جنگ در روزنامه‌های ایران


۴۰ تریلیون دلار بدهی آمریکا، رقمی خیالی یا بحرانی عمیق!


جنگ غزه با تشنگی : صف‌های آب به مبارزه‌ای روزمره برای زنده ماندن تبدیل شده‌اند


نشست مشترک سران قوا برگزار شد


از رویارویی با نخست‌وزیر نیوزلند بر سر غزه تا صعود یک فلسطینی نابینا به قله‌های جهان + ویدئو


بدهی آمریکا رکورد زد؛ عبور از مرز ۴۰ تریلیون دلار و زنگ خطر بحران مالی