شنیده شدن آژیر خطر در کی‌یف با ورود سران اروپایی

پنج‌شنبه 26 خرداد 1401
15:18
شنیده شدن آژیر خطر در کی‌یف با ورود سران اروپایی
شبکه «سی ان ان» گزارش کرد که با ورود سران چهار کشور فرانسه، آلمان و ایتالیا به پایتخت اوکراین، صدای آژیر خطر حمله هوایی به صدا درآمد.

العالم - اروپا

شبکه آمریکایی «سی ان ان» گزارش کرد که با ورود سران کشورهای اروپایی پایتخت اوکراین، آژیر خطر حملات هوایی به صدا درآمد.

پیش از این گزارش شده بود که سران چهار کشور فرانسه، آلمان و ایتالیا و رومانی به منظور اعلام حمایت از اوکراین در برابر روسیه، وارد کی‌یف پایتخت این کشور شدند.

شبکه سی ان ان گزارش کرد که آژیرها لزوماً به این معنی نیستند که حمله‌ای صورت گرفته است اما اغلب به صورت هشدار به صدا در می آیند.

در شرایطی که تنش‌ها میان کشورهای غربی و روسیه بر سر اوکراین همچنان ادامه دارد، «امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهور فرانسه، «اولاف شولتز» صدراعظم آلمان و «ماریو دراگی» نخست‌وزیر ایتالیا و «کلائوس لوهانیس» رئیس‌جمهور رومانی به کی‌یف سفر کردند.

سفر سران این چهار کشور اروپایی که به منظور نشان دادن ادامه حمایت آنها از اوکراین با استفاده از قطار انجام شده و قرار است آنها با ولودیمر زلنسکی رئیس‌جمهور اوکراین دیدار داشته باشند.

به گزارش فارس، پنجم اسفند ماه سال گذشته ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه پس از به رسمیت شناختن استقلال جمهوری‌های دونتسک و لوهانسک، از آغاز «عملیات نظامی ویژه در اوکراین» خبر داد. مقام‌های مسکو اعلام کردند که این عملیات به منظور «نازی زدایی و خلع سلاح» اوکراین انجام شده و روسیه تصرف اراضی اوکراین را ندارد.

از زمان آغاز عملیات نظامی روسیه در اوکراین، کشورهای غربی، فشار تحریم‌ها علیه روسیه را تشدید کردند و با عرضه تسلیحات سبک و سنگین به اوکراین به آتش درگیری‌ها و ناآرامی‌ها در این کشور اروپایی دامن زدند.

0% ...

آخرین اخبار

اولویت اصلی سیاست‌گذار پولی، کنترل تورم است


انتخابات سراسری در بریتانیا آغاز شد / آزمون بزرگ برای دولت استارمر


تمرکز اسلام‌آباد بر دائمی شدن آتش بس ایران و آمریکا است


پولیتیکو: زیاده خواهی ترامپ مانع توافق با ایران است


محسنی اژه‌ای: دشمن متجاوز در جنگ اخیر به هیچ یک از اهدافش نرسید


واشنگتن‌پست تصاویر ایران از خسارات به پایگاه‌های آمریکا را تایید کرد


واکنش قالیباف به انتشار اخبار جعلی دربارهٔ مذاکرات از قول آمریکایی‌ها


پاسخ های کوبنده حزب الله به دشمن صهیونیستی


سازمان ملل خواستار آزادی فوری دو فعال ناوگان الصمود شد


16 عملیات حزب‌الله علیه اشغالگران


پربیننده ترین خبرها

تعلیق پروژه آزادی ترامپ درباره تنگه هرمز یک روز پس از اجرا/ ادعای پیشرفت بزرگ در مسیر توافق با ایران


قرارگاه خاتم‌الانبیا(ص): ایران در روزهای گذشته هیچ عملیاتی علیه کشور امارات انجام نداد


دیدار وزرای خارجه ایران و چین با دستور کار روابط دوجانبه و تحولات منطقه ای


وزارت خارجه با رد ادعاهای ابوظبی: امارات از ادامه هم‌دستی با آمریکا و اسرائیل خودداری کند


اعتراض تهران به سانسور و راهزنی دیجیتال آمریکا/ شبکه اجتماعی ایکس تیک آبی حساب کاربری بقائی را حذف کرد


ادعای وزیر خارجه آمریکا: مرحله تهاجمی جنگ با ايران به پايان رسيده است


سخنگوی حماس: کاهش ورود کمک‌ها به غزه نقض آشکار آتش‌بس است


توصیه یک اندیشکده آمریکایی درباره بازگشت دیپلماسی به تنگه هرمز


ورود ایران به جمع سازندگان رآکتورهای پیشرفته فشاربالا


وزیر خارجه چین: جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران نامشروع است/ تاکید عراقچی بر حفاظت از منافع مشروع ایران در مذاکرات


کاهش قیمت نفت با عقب نشینی ترامپ از عملیات "پروژه آزادی" تنگه هرمز