قانون کنست برای جلوگیری از نخست‌وزیری نتانیاهو

دوشنبه 6 تير 1401
00:35
قانون کنست برای جلوگیری از نخست‌وزیری نتانیاهو 

کمیته‌ای در پارلمان رژیم صهیونیستی قانونی به تصویب رسانده که هدف آن، در صورت تصویب نهایی جلوگیری از تشکیل کابینه توسط نخست‌وزیر سابق این رژیم است.

العالم - فلسطین اشغالی

کمیته امور قانونی در کنست (پارلمان رژیم صهیونیستی) یکشنبه قانونی به تصویب رساند که هدف از آن جلوگیری از تشکیل کابینه توسط «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی است.

این قانون که «قانون متهم» نام گرفته به دنبال آن است از تشکیل کابینه توسط نمایندگانی که رسماً به ارتکاب جرم متهم شده‌اند جلوگیری کند.

نتانیاهو که اصلی‌ترین رقیب کابینه ائتلافی «نفتالی بنت»-«یائیر لاپید» است در حال حاضر در سه پرونده فساد متهم شده است.

حامیان نتانیاهو ارائه این طرح را برای حمله شخصی به نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی متهم کرده و گفته‌اند که آنها قصد دارند قواعد بازی را در آستانه برگزاری انتخابات تغییر دهند.

دفتر نخست‌وزیری رژیم صهیونیستی پس از رای‌گیری اخیر در مورد انحلال کنست، توضیح و اطلاع‌رسانی درخصوص مسائل مهم سیاسی-امنیتی به «یائیر لاپید» وزیر امور خارجه تل‌آویو را در جهت آماده شدنش برای تصدی پست نخست‌وزیری آغاز کرد.

پایگاه خبری «روسیا الیوم» گزارش داد: «انتظار می‌رود آخرین قرائت قانون انحلال کنست، حداکثر فردا (دوشنبه) یا سه شنبه قرائت شود. این گام با هدف سد شدن راه «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی برداشته خواهد شد تا او امکان موفقیت در تشکیل کابینه جایگزین را از دست بدهد».

نتانیاهو پیش از این گفته بود که اجازه نخواهد داد تا حزب "فهرست متحد عربی" در پارلمان اسراییل به ریاست «منصور عباس» در ائتلاف کابینه‌ای که او تشکیل خواهد داد، مشارکت کند. او نمایندگان عرب فلسطینی این حزب را یهودستیز و حامی تروریسم توصیف کرده بود.

با این حال، برخی نمایندگان صهیونیست نیز در مقابل هدف نتانیاهو برای تشکیل کابینه جایگزین به جای برگزاری انتخابات زودهنگام ایستاده‌اند. در همین راستا، «گیدئون ساعر» رئیس حزب امید نو خاطرنشان کرد: «طرح قانونی [انحلال کنست و انتخابات] را مورد حمایت قرار می دهد تا نتانیاهو فرصت بازگشت پیدا نکند».

از سوی دیگر «ایتمار بن‌غفیر» از حزب «قدرت یهودی» در حمایت از نتانیاهو گفت: «این قانون یک تسویه سیاسی تلقی می‌شود که فقط نتانیاهو را مورد هدف قرار نمی‌دهد؛ بلکه حق رای اسرائیلی‌ها را هم تهدید می‌کند».

با وجود تمام تلاش‌های راست‌گرایان افراطی در کنار نتانیاهو، «نفتالی بنت» آماده می‌شود تا کابینه را به لاپید بسپارد. او روز گذشته (شنبه) گفته بود که طی این هفته و با توافق بر سر تاریخ دقیق انجام انتخابات دور بعدی، استعفای خود را تقدیم و وزیر خارجه فعلی این رژیم، مسئولیت پیشبرد امور را تا برگزاری انتخابات زودهنگام بر عهده خواهد گرفت.

0% ...

آخرین اخبار

انهدام یک فروند پهپاد متخاصم با آتش پدافندی نداجا در بندرعباس


درخواست سناتورهای آمریکایی برای انتشار تحقیقات حمله به مدرسه میناب


یمن در آستانه پایان دوران کاهش تنش و سرآغاز نبرد آزادی


جزئیات برگزاری آیین بزرگداشت رهبر شهید انقلاب در مصلی تهران


لاوروف: از سرگیری حملات آمریکا به ایران نقض تفاهم‌نامه است


حمله هوایی رژیم صهیونیستی به ایستگاه پلیس در شمال نوار غزه+فیلم


امیر طالب‌زاده: آینده قدرت هوایی در گرو نخبگان جوان است


طرح بستن تنگه هرمز 15 سال پیش و با تدبیر رهبر شهید انقلاب تهیه شد


آخرین وضعیت بررسی طرح راهبردی تنگه هرمز در مجلس


ذخیره‌سازی‌های راهبردی نفت آمریکا به کمترین حجم از ۱۹۸۳ رسید


پربیننده ترین خبرها

صدای انفجارهای مهیب در شهر سیریک واقع در جنوب ایران شنیده شد.


صدای سه انفجار در جاسک، واقع در جنوب شرقی بندرعباس، شنیده شد.


یک مقام مسئول در استان خوزستان: دشمن آمریکایی به مناطقی در شهرهای بهبهان و دزفول در جنوب غربی کشور حمله کرد.


حملات گسترده پهپادی و موشکی از پایگاه‌هایی در مناطق مختلف غرب و مرکز ایران علیه تأسیسات نظامی آمریکا در منطقه


بیانیه وزارت خارجه در محکومیت حملات به ایران/رژیم آمریکا همه اجزای توافق را نقض کرده است


ادامه حملات پهپادی ارتش به پایگاه های آمریکا در منطقه


انهدام کامل مخازن سوخت، سامانه های پاتریوت و FPS پایگاه های آمریکایی در کویت


مرکز فرماندهی و کنترل پهپادی ارتش آمریکا در بحرین درهم کوبیده شد


ساقط شدن ۴۸۳۰ پهپاد اوکراینی با آتش پدافند روسیه


هشدار روسیه نسبت به عواقب هرگونه تجاوز احتمالی علیه نیروگاه بوشهر


لبنان در آستانه فتنه‌ای داخلی؛ ایده مناطق آزمایشی سرآغاز طرح اشغالگری فراتر از لیتانی