حضور دوباره هیات آمریکایی در کاراکاس بعد از ۴ ماه

سه شنبه 7 تير 1401
10:33
حضور دوباره هیات آمریکایی در کاراکاس بعد از ۴ ماه با گذشت حدود چهار ماه از سفر پیشین هیات عالی‌رتبه آمریکایی به ونزوئلا، «نیکلاس مادورو» رئیس‌جمهوری این کشور از ورود دوباره هیات آمریکایی به کاراکاس به منظور «ادامه» مذاکراتی که از پنج مارس (۱۴ اسفند) آغاز شده است، خبر داد.

العالم - آمریکا

به گزارش خبرگزاری افه، رئیس‌جمهوری ونزوئلا در یک نطق تلویزیونی اعلام کرد: خورخه رودریگز (رئیس پارلمان ونزوئلا) در حال حاضر پذیرای هیاتی از دولت ایالات متحده آمریکا است.

برای نخستین بار از سال ۲۰۱۹، یک هیات بلندپایه اعزامی از سوی جو بایدن رئیس‌جمهوری آمریکا در تاریخ پنجم مارس (۱۴ اسفند) با نیکلاس مادورو در مقر ریاست جمهوری ونزوئلا (کاخ میرافلورس) دیدار کردند.

«جن ساکی» سخنگوی وقت کاخ سفید در کنفرانسی مطبوعاتی گفت‌وگوهای مستقیم بین واشنگتن و کاراکاس را که بالاترین سطح مذاکرات دوجانبه در سال‌های اخیر بود، تایید کرد.

وی گفت: هدف از این سفر (به ونزوئلا) بحث در مورد موضوعات مختلف از جمله امنیت انرژی بود.

به دنبال اعلام کاخ سفید، مادورو دیدار با «هیات عالی‌رتبه آمریکایی» را تایید کرد و بر تمایل دولت برای «پیشبرد برنامه‌ای که رفاه و صلح را امکان‌پذیر می‌سازد» تاکید کرد. وی اطمینان داد مذاکراتی که کلید خورده‌اند، به منظور دستیابی به یک دستور کار مثبت میان دولت ونزوئلا و آمریکا ادامه خواهند یافت.

به این ترتیب در حالی که چند روز تا سررسید چهار ماهه سفر قبلی مانده است، هیات آمریکایی بار دیگر به ونزوئلا بازگشت و با رئیس پارلمان این کشور که وظیفه هدایت تیم مذاکرات با مخالفان در مکزیک از اوت تا اکتبر ۲۰۲۱ (مرداد تا مهر ۱۴۰۰) را بر عهده داشت، دیدار کردند.

دولت جو بایدن در ۱۷ می (۲۷ اردیبهشت)، لغو بخشی از تحریم‌ها علیه ونزوئلا را اعلام کرد و به شرکت‌های نفتی آمریکا و اروپا اجازه داد مذاکرات و فعالیت‌های خود در ونزوئلا را از سر بگیرند.

با این حال، دولت ونزوئلا خواستار لغو همه اقدامات قهری یکجانبه اعمال شده توسط واشنگتن علیه کاراکاس است.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

استاندارد دوگانه آژانس؛ سکوت مقابل حمله متجاوزانه آمریکا به نیروگاه دارخوین


فروپاشی بهداشت در سایه سکوت مرگبار جهانی+ فیلم


عراقچی: دشمن اشتباه محاسباتی داشت و تصور مقاومت ایران را نمی‌کرد


دیدارهای جداگانه مقام های عراقی و ترک با امیر قطر درباره کاهش تنش در منطقه


سازمان انرژی اتمی حمله آمریکا به نیروگاه دارخوین را محکوم کرد


اژه‌ای: در هیچ یک از رسیدگی‌های قضایی سوگیری سیاسی نداریم


نیروی دریایی سپاه: دو کشتی متخلف در مسیر ناایمن تنگه هرمز دچار حادثه شدند


قالیباف: اطاعت از حکم رهبر معظم انقلاب در اصرار بر اتحاد مقدس، شرط ضروری پیروزی در میدان مبارزه با دشمن است


شهید موسوی الگویی برای فرماندهان است


رهگیری و انهدام یک فروند پهپاد MQ9 در اهواز + فیلم