متحدان "سعید" وی را تنها گذاشتند!

دوشنبه 13 تير 1401
12:52
متحدان تمام کسانی که قیس سعید رئیس جمهور تونس را در پروژه اصلاح قانون اساسی همراهی کرده بودند، اکنون یکی پس از دیگری از جمع تایید کنندگان پیش نویس جدید خارج می شوند و رئیس جمهور را با پیش نویس خود تنها می گذارند تا در نهایت وادار به برگزاری رفراندوم شود.

العالم- تونس

دلایل مختلفی وجود دارد که بیهوده بودن تلاش سعید در راستای القای نقش نداشتن خود در تنظیم پیش نویس نهایی را اثبات می کند. مهم ترین این دلایل این است که او با پیش نویس خود تنها مانده و حتی صادق بلعید رئیس کمیته تدوین قانون اساسی را هم نادیده گرفته است. بلعید و امین محفوظ یکی از اعضای کمیته تدوین قانون اساسی تغییرات اساسی در این پیش نویس را محکوم کرده و خود را از هرگونه مسئولیتی درخصوص آن معاف دانستند.

سوال این است که از این به بعد چه اتفاقی خواهد افتاد؟ آیا سعید پیش از رفراندوم پیش نویس خود را تغییر خواهد داد؟ سوال مهم تر نیز این است که اگر پیش نویس رئیس جمهور رای نیاورد آیا او شکست را خواهد پذیرفت؟ البته این مسئله نیازمند مشارکت گسترده در رفراندوم و همچنین تعداد بالای آرای مخالف با پیش نویس سعید است، اما برخی مخالفان او فراخوان تحریم این رفراندوم را داده اند.

روند تلاش سعید برای اثبات برتری رای خود به مردم از زمانی آغاز شد که او پیوسته به صلاحیت نخبگان کشورش بدگمان شد و مخالفان خود را نیز خائن نامید و کار بدانجا رسید که اکنون او به نظر هیچ یک از منتقدان گوش فرا نمی دهد.

0% ...

آخرین اخبار

تشییع پیکر مطهر آقای شهید ایران قطعا به‌طور زمینی انجام خواهد شد


قالیباف: پیروزی ملت ایران، هیمنه آمریکا را فرو ریخت


«پیامی که با خون نوشته شد»؛ سروده شاعر فلسطینی در رثای رهبر شهید امت+ فیلم


چهره‌های مطرح جهان درباره تشییع رهبر شهید انقلاب چه گفتند؟


پیام تشییع میلیونی امام شهید به آمریکا؛ این نظام سقوط نخواهد کرد+ویدئو


حضور میلیونی در تشییع رهبر شهید، پروژه های بی ثبات سازی ایران را به شکست کشاند+ ویدئو


میراث ماندگار رهبر شهید انقلاب؛ روایتی از دستاوردهای چهار دهه رهبری + ویدئو


میراث قائد شهید؛ استقلال سیاسی و عدم وابستگی به قدرت های بین‌الملی+ویدئو


امام شهید امت؛ از سیاست و رهبری تا شعر و فرهنگ + فیلم


مستندی از نقش امام شهید در سال‌های پیروزی انقلاب و دفاع مقدس+فیلم