خبر فوری:

دیدار وزرای خارجه آمریکا و چین در بالی اندونزی/ تلاش جدید واشنگتن برای مهار خصومت گسترده با پکن

شنبه 18 تير 1401
08:35
دیدار وزرای خارجه آمریکا و چین در بالی اندونزی/ تلاش جدید واشنگتن برای مهار خصومت گسترده با پکن ایالات متحده و چین می‌کوشند تنش‌های فزاینده در حوزه‌های مختلف را کاهش دهند.

العالم - امریکا
بنا بر گزارش آسوشیتدپرس، آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا روز شنبه با همتای چینی خود در تلاشی جدید برای مهار یا دست‌کم مدیریت خصومت گسترده ای که روابط اخیر بین واشینگتن و پکن را تحت‌الشعاع خود قرار داده است، دیدار کرد.
بلینکن و وانگ یی، وزیر امور خارجه چین، یک روز پس از شرکت در گردهمایی دیپلمات های ارشد گروه 20 کشورهای ثروتمند و بزرگ در حال توسعه - که نتوانستند بر سر منازعه اوکراین و چگونگی مقابله با پیامدهای آن به توافق برسند، در تفرجگاه بالی اندونزی گفتگو کردند.
وانگ یی و بلینکن در مورد طیف وسیعی از موضوعات بحث برانگیز از تعرفه ها و تجارت و حقوق بشر گرفته تا تایوان و اختلافات در دریای چین جنوبی بحث و گفتگو کردند. تنها دو روز پیش، افسران ارشد نظامی دو کشور طی یک دیدار مجازی بر سر تایوان با یکدیگر درگیر شده بودند.
بلینکن در حالی که آنها در حال آغاز مذاکرات خود پشت درهای بسته بودند، گفت: «در یک رابطه پیچیده و تأثیرگذار مانند رابطه بین ایالات متحده و چین، چیزهای زیادی برای صحبت وجود دارد و من بسیار مشتاقانه منتظر یک گفتگوی سازنده هستم.»
وانگ یی نیز گفت: «لازم است دو کشور تبادلات عادی خود را حفظ و با هم کار کنند تا اطمینان حاصل شود که این روابط در مسیر درست به پیش خواهد رفت.»
او سیاست چین را در مورد متعهد ماندن به اصول "احترام متقابل"، "همزیستی مسالمت آمیز" و "همکاری برد-برد" تکرار کرد. او گفت که این وضع "در خدمت منافع دو کشور و دو ملت است. همچنین این آرمان مشترک جامعه بین المللی است."
مقامات ایالات متحده پیش از این دیدار گفته بودند که انتظار هیچ پیشرفتی از مذاکرات بلینکن با وانگ ندارند. اما آنها اظهار امیدواری کردند که این گفتگو بتواند به باز نگاه داشتن خطوط ارتباطی و ایجاد "حفا

0% ...

آخرین اخبار

پیام تسلیت نماینده مقام معظم رهبری در سیستان و بلوچستان در پی شهادت مولوی محمد انور ریگی امام جمعه مسجد علی‌بن‌ابی‌طالب(ع) میرجاوه


هلاکت تعدادی سرباز در هدف قرار گرفتن مجتمع محل استقرار نیروهای ارتش تروریست و کودک‌کش آمریکا در منطقه‌ی الرُکبان اردن


زیرساخت مرکزی داده‌های شرکت آمریکایی آمازون در بحرین با چند فروند موشک کروز مورد هجوم قرار گرفت


اطلاعیه شماره ۳۸ ارتش/ جنگنده اف ۱۵ دشمن مورد هدف قرار گرفت


سه پایگاه مهم آمریکا در کویت، هدف حملات ارتش قرار گرفت


تشییع پیکر شهدای شناسایی‌شده مدرسه شجره طیبه میناب در روز چهارشنبه


تا زمانی که شرارت‌های آمریکا در منطقه ادامه دارد، تنگه هرمز بسته است


سپاه پاسداران انقلاب اسلامی: سامانه‌ها و پدافند هوایی آمریکا در بحرین هدف قرا گرفتند


سپاه پاسداران انقلاب اسلامی:رادارها و سامانه‌های دریافت ماهواره‌ای آمریکا در کویت منهدم شدند


پاکسازی راداری منطقه در ادامه شب سیاه سامانه‌ها و رادارهای آمریکایی