«سلام فرمانده» بیخ گوش صهیونیست‌ها اجرا شد+فیلم

شنبه 18 تير 1401
17:47
«سلام فرمانده» بیخ گوش صهیونیست‌ها اجرا شد+فیلم پس از اجرای نسخه عربی سرود «سلام فرمانده» در بخش‌های مختلفی از خاک لبنان، منابع رسانه‌ای خبر دادند این سرود در نزدیکی خطوط مرزی با فلسطین اشغالی نیز اجرا شده است.

العالم ـ لبنان

«علی شعیب» خبرنگار شبکه «المنار» در حساب کاربری خود در شبکه توئیتر با انتشار ویدئویی خبر داد که نسخه لبنانی سرود سلام فرمانده به نام «سلام یا مهدی» در منطقه «عیتا الشعب» در جنوب لبنان اجرا شده است.

کودکان لبنانی، عصر روز جمعه، نسخه لبنانی سرود «سلام فرمانده» را بیخ گوش صهیونیست‌ها اجرا کردند.

خبرنگار المنار اشاره کرد که این سرود قرار است امروز نیز ساعت ۴ بعدازظهر به وقت محلی در «الخیام» و ساعت ۶ به وقت محلی در «مرکبا» و «هونین» در نزدیکی خطوط مرزی با اراضی اشغالی همخوانی شود.

موقعیت جغرافیایی عیتا الشعب

این سرود پیش از این با حضور هزاران نفر در بخش‌های مختلفی از لبنان از جمله بیروت، بعلبک، زوطر، صور و دیگر نقاط این کشور برگزار شده است.

فرماندهاین سرود توسط انجمن پیشاهنگی امام مهدی (عج) به عنوان نسخه لبنانی سرود سلام فرمانده در کشور لبنان تولید شد.

به گزارش فارس، پیش از تولید این سرود، شیخ «نزیه فیاض» رئیس این انجمن پیشاهنگی امام زمان (عج) در گفت‌و‌گو با پایگاه خبری «العهد» گفته بود: «در راستای همگامی خود با سرود سلام فرمانده و تأثیر عاطفی، فرهنگی و تربیتی این سرود، کار روی این پروژه را آغاز کردیم. این سرود به یک نماد جهانی تبدیل شده است. از طرف دیگر، ما به منظور همراهی با کودکان، جوانان و به طور کلی مردم درصدد ایجاد یک کار هنری هستیم که این اثر را شبیه‌سازی کند و مکمل و منسجم با آن باشد.»

شیخ فیاض درباره مراحل این طرح توضیح داده بود که پس از هم‌فکری و مشورت، زمینه‌سازی‌هایی را انجام دادیم و طرح خود را مشخص کردیم. این طرح یک کار هنری است که سلام فرمانده را شبیه‌سازی می‌کند یعنی در نسخه عربی آن با یک متن ادبی زیبا، سهل‌ و ممتنع و همچنین اثرگذار که با زبان همگان، امام زمان (عج) را خطاب قرار می‌دهد.

0% ...

آخرین اخبار

اصرار انگلیس بر رویکرد نسنجیده علیه ایران؛ ۱۲ شخص و نهاد به بهانه‌های امنیتی تحریم شدند


غنی‌سازی قابل مذاکره نیست و حفاظت از دارایی‌های هسته‌ای پیش‌بینی شده است


حماس: گزارش‌های اسرائیل درباره توان نظامی مقاومت، مقدمه تشدید حملات به غزه است


تشدید تحریم‌های اروپا علیه شهرک‌نشینان صهیونیست


رایزنی وزرای خارجه پاکستان و عربستان درباره تنگه هرمز و تعاملات دیپلماتیک ایران-آمریکا


تیراندازی به نیروهای ارتش سوریه در الحسکه ۲ کشته برجای گذاشت


پاسخ سفارت ایران در لندن به اتهام پراکنی ترامپ


دبیرکل سازمان ملل: کاهش تنش در تنگه هرمز، فوری و ضروری است


رایزنی عمان و سازمان دریانوردی بین‌المللی درباره طرح خروج کشتی‌های سرگردان از خلیج فارس


پکن: مواضع ما درباره ایران ثابت است/ تاکید بر مخالفت با تحریم های یکجانبه آمریکا