وزیر دفاع یمن: ما ریشه رژیم صهیونیستی را خواهیم خشکاند

يکشنبه 19 تير 1401
14:23
وزیر دفاع یمن: ما ریشه رژیم صهیونیستی را خواهیم خشکاند وزیر دفاع دولت یمن تاکید کرد که رژیم صهیونیستی در بدترین شرایط خود به سر می برد و به همین علت به کشورهای ائتلاف متجاوز روی آورده است تا از این رژیم حمایت کنند.

العالم - یمن

به نقل از المسیره، محمد العاطفی وزیر دفاع یمن گفت: از افتخارآفرینی‌های شهروندان سرافراز استان مأرب و حمایتشان از نیروهای مسلح یمنی در تقویت امنیت و ثبات در منطقه صرواح و ایجاد بازدارندگی در مقابل مزدوران قدردانی می‌کنم.

وی افزود: در گذشته و اکنون توطئه بزرگی علیه یمن از سوی کشورهای ائتلاف متجاوز سعودی و کشورهای حامی آنها وجود داشته است که این اقدام آنها چیزی جز خدمت به رژیم صهیونیستی نیست.

وزیر دفاع یمن با بیان اینکه، این تجاوز به منظور تحقیر یمنی‌ها، اشغال کشور یمن و غارت ثروت‌های آن صورت گرفته است، افزود: به لطف خدا و رهبرانی خردمند ملت یمن توانست پوزه ائتلاف متجاوز را به خاک بمالد و لرزه بر تخت پادشاهی آنها بیاندازد.

این مقام یمنی افزود: اگر کشورهای متجاوز، به ظلم، تجاوز و محاصره خود علیه ملت یمن ادامه دهند، یمنی‌ها تاج و تخت آنها را بر سرشان خراب خواهند کرد.

وی تاکید کرد: رژیم صهیونیستی در بدترین شرایط خود به سر می‌برد و به همین علت به کشورهای ائتلاف متجاوز روی آورده است تا از این رژیم حمایت کنند، کشورهای متجاوز نیز در تلاش برای عادی سازی روابط با تل آویو و افتادن در آغوش صهیونیست‌ها هستند، همه آنها در حال فرار از موقعیت خود هستند و کسی که از شرایط و موقعیت خود فرار کند هرگز پیروز نخواهد شد.

‌گفتنی است، عربستان و امارات از ششم فروردین سال ۹۴ در قالب ائتلافی از چند کشور عربی و با کمک و چراغ سبز آمریکا، حملات گسترده‌ای را علیه یمن فقیرترین کشور عربی آغاز کردند تا به اهداف و زیادخواهی های سیاسی خود جامه عمل بپوشانند.

مهر

0% ...

آخرین اخبار

پاداش کانادا به خاطر تبعیت از واشنگتن: تحقیر مداوم و تبدیل‌شدن به تیم ذخیره


اعلام آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای کمک به زلزله‌زدگان اندونزی


عضو پارلمان لبنان: با دشمن صهیونیستی جز با زبان مقاومت نمی‌توان سخن گفت


۸ کشور عربی و اسلامی، اسرائیل را مسئول شکست تلاش‌های صلح در غزه دانستند


معاون حقوقی رئیس‌جمهور: مستندسازی خسارات باید به اقدام حقوقی و استیفای حقوق ایران منجر شود


پزشکیان: انتصابات مدیریتی باید بر مبنای شاخص‌های علمی و فارغ از ملاحظات سیاسی انجام شود


پایان تلخ مسئول سفیدشویی ترامپ در کاخ سفید+ فیلم


رد ادعای رژیم صهیونیستی درباره شبکه ای از تونل های مقاومت در لبنان+ فیلم


تعداد شهدای لبنان به ۴ هزار و ۳۴۶ نفر رسید


حمله نیروهای مسلح یمن به نیروهای وابسته به عربستان در المخا و مأرب