همزمان با سفر بایدن به منطقه؛

آمریکا موضعش را در قبال مسئله خاشقجی و ابو عاقله اعلام کرد

پنج‌شنبه 23 تير 1401
10:30
آمریکا موضعش را در قبال مسئله خاشقجی و ابو عاقله اعلام کرد
سخنگوی شورای امنیت ملی آمریکا همزمان با سفر جو بایدن به خاورمیانه موضع کشورش را در خصوص مسئله "جمال خاشقجی" و "ابو عاقله" فاش کرد.

العالم - آمریکا

جان کربی، سخنگوی شورای امنیت ملی آمریکا مدعی شد "نگرانی‌های عمیق" جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا درباره آنچه برای جمال خاشقجی، روزنامه‌نگار سعودی رخ داد، از همان ابتدا واضح و روشن بود.

کربی در مصاحبه‌ با شبکه"سی‌ان‌ان" گفت: فکر می‌کنم موضع رئیس‌جمهور از همان مراحل اولیه آغاز دولتش درباره اتفاقی که برای خاشقجی افتاد، بسیار بسیار واضح بود.

وی تصریح کرد: بایدن یک سری تصمیمات از جمله ممنوعیت ویزا به نام «ممنوعیت خاشقجی» صادر و مقامات اصلی سعودی را مجازات کرد اما ما همچنین گفتیم که می‌خواهیم رابطه با عربستان را تغییر دهیم، نه اینکه آن را قطع کنیم.

سخنگوی شورای امنیت ملی آمریکا افزود: عربستان یک شریک استراتژیک کلیدی در منطقه است و ما اغلب نیاز به تعامل و ارتباط با آن در موضوعاتی مانند مبارزه با تروریسم، جنگ یمن، ایران و امنیت انرژی داریم.

ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

قرعه کشی جام ملت‌های آسیا؛ ایران در گروه زندگی!


شهید و زخمی شدن 22 شهروند لبنانی در حملات اشغالگران


دیدار السیسی و مکرون؛ قاهره درباره خطرات گسترش تنش‌ در منطقه هشدار داد


نماینده کنگره آمریکا: بنزین 5 و گازوئیل 6 دلاری نشانه پیروزی نیست


اروپا برای تخلیه افراد از کشتی کروز آلوده به هانتاویروس آماده می‌شود


دیدار نواف سلام و احمد الشرع در دمشق؛ تأکید بر گسترش همکاری‌های دوجانبه و ثبات منطقه‌ای


اعزام زائران حج با وجود محدودیت‌های پروازی ادامه دارد


حمایت آقای خاص از تیم ملی ایران: آنها شایسته حضور در جام‌جهانی هستند


حملات حزب الله علیه نظامیان رژیم صهیونیستی


سازمان جهانی بهداشت: خطر "هانتاویروس" برای سلامت عمومی کم است