نماینده عراقی : 4 هزار نظامی ترکیه در خاک عراق حضور دارند

شنبه 1 مرداد 1401
20:42
نماینده عراقی : 4 هزار نظامی ترکیه در خاک عراق حضور دارند نماینده پارلمان عراق گفت: چهار هزار نظامی ترکیه با انواع مختلف سلاح و تجهیزات نظامی در خاک عراق حضور دارند.

العالم - عراق
ابتسام الغراوی روز شنبه در گفت و گو با خبرگزاری "شفق نیوز" افزود: ارتش اشغالگر ترکیه، حاکمیت ملی عراق را نقض کرده است و به نظامیان ترکیه اجازه ماندن در خاک عراق داده نخواهد شد.

وی گفت: ترکیه ۵ پایگاه نظامی، بیش از ۱۰۰ مرکز نظامی در خاک عراق دارد و هواپیماهای ترکی تاکنون افزون بر ۲۰ هزار بار در آسمان عراق به پرواز درآمده اند.

الغراوی اضافه کرد: نشست امروز پارلمان فقط برای شنیدن سخن وزیران و فرماندهان نظامی نیست بلکه مصوبات الزام آوری خواهد داشت.

عضو چارچوب هماهنگی در مجلس نمایندگان عراق گفت: از این پس به ترکیه اجازه حضور در خاک ترکیه را نخواهیم داد و همانطور که با داعش مقابله کردیم با حزب کارگران کردستان، ارتش ترکیه و هر نیرویی که حاکمیت عراق را نقض کند هم مقابله می کنیم.

پارلمان عراق روز شنبه جلسه ای را با ریاست محمد الحلبوسی و حضور ۲۴۲ نماینده و وزیران خارجه و دفاع و فرماندهان نظامی برای بررسی حمله توپخانه ای ترکیه به مرکز تفریحی - گردشگری "په رخ" در اقلیم کردستان تشکیل داد.

در حمله توپخانه ای روز چهارشنبه گذشته به یک مرکز گردشگری در دهوک استان کردستان ۹ نفر که بیشتر آن ها زن و کودک بودند کشته و بیش از ۳۰ نفر دیگر زخمی شدند.

0% ...

آخرین اخبار

مجلس در پی سازوکار قانونی برای تأمین امنیت تنگه هرمز


بانوی دانشمند ایرانی در جمع یک درصد دانشمندان برتر جهان


نماینده جنبش حماس: فلسطینیان در غزه به نام آتش بس به قتل می رسند/ نتانیاهو بهانه ها را تمامی ندارد


رونمایی از بانک جامع اطلاعاتی میناب/ میناب؛ در قاب یک روایت جامع


ستادکل نیروهای مسلح: تا شکست کامل دشمن کوتاه نخواهیم آمد


رونمایی از کتاب «طلوع نظم جدید جهانی» در بغداد با حضور شخصیت های فرهنگی و سیاسی عراق


مراسم بزرگداشت چهلم «آقای شهید ایران» در تهران، قم و مشهد


الحاق غزه و کرانه باختری به سرزمین های اشغالی در نقشه سنتکام


راننده خودروی مرگ چهارراه گلزار کرج اعدام شد


دلیلی که ملوانان غذای تازه ندارند این است که ایران در روز اول جنگ مرکز تدارکاتی نیروی دریایی را منفجر کرد