هشدار صریح قيس سعيد به مخالفان

دوشنبه 3 مرداد 1401
15:04
هشدار صریح قيس سعيد به مخالفان رئیس جمهور تونس برخی طرف ها را به ایجاد بحران متهم کرد و گفت آنان محاکمه خواهند شد.

العالم _ تونس

قیس سعید رئیس جمهور تونس برخی طرف ها را بدون اینکه نامی از آنها ببرد، متهم کرد که به گفته وی، به منظور منحرف کردن اذهان از موضوعات اصلی، در کشور ایجاد بحران می کنند. وی هشدار داد که آنان را به دست عدالت خواهد سپرد.

قیس سعید هنگام عزیمت برای شرکت در همه پرسی قانون اساسی جدید در سخنانی گفت عده ای به دنبال این هستند که توجه ما را از مسائل واقعی دور کنند و به همین علت بحران ایجاد می کنند اما ما آنان را به طور عادلانه محاکمه می کنیم تا پول های غارت شده به خارج، به کشور بازگردد. ما با بازوان و افکار خود جمهوری جدیدی برپایه آزادی واقعی و عدالت واقعی و کرامت ملی خواهیم ساخت.

وی افزود ما با یکدیگر تاریخ جدیدی را آغاز خواهیم کرد به گونه ای که مسئولان در برابر مردم پاسخگو باشند، برخلاف آنچه در پارلمان مشاهده می کردیم، به گونه ای که هر روز فراکسیون جدیدی شکل می گرفت و اصلا حزبی وجود نداشت. ملت امروز باید کار را تمام کند و آزادانه انتخاب کند. ما نباید تونس را رها کنیم تا در چنگال کسانی بیافتد که در داخل و خارج در کمین نشسته اند.

0% ...

آخرین اخبار

طرح جدید برای محدودکردن اختیارات جنگی ترامپ مقابل عمان


ماجرای تغییر ارز ترجیحی داروها/ موج جدید گرانی داروها آغاز نمی‌شود


درخواست شرکت‌های روسیه از دولت در پی بزرگترین حمله پهپادی به مسکو


عراقچی: تصور ایران ضعیف به‌طورکامل از بین رفته است


تجلیل وزیر امور خارجه از معلمان و دانش‌آموزان شهید


سرلشکر ایزدی: دست دشمن به صنعت هسته‌ای ما نرسید


قالیباف: تنگه هرمز تا رفع محاصره و تحریم نفت باز نمی‌شود


عادی‌سازی پنهان در پوشش ورزش؛ ریاض چگونه میزبان اشغالگران شد؟


تیراندازی در دبیرستانی در جنوب فیلیپین ۴ کشته و ۹ زخمی برجای گذاشت


اوچا: ۳۵۰ امدادگر در سال ۲۰۲۵ در جهان کشته شدند؛ بیش از نیمی در غزه