چرا غرب پرونده قتل خاشقچی را نادیده گرفت و از بن سلمان به گرمی استقبال کرد؟ + ویدیو

شنبه 8 مرداد 1401
09:20
مدیر مرکز جهانی اسناد گفت: سازمان های حقوق بشر بر خلاف واقعیت های موجود، با حسن نیت فرض می کنند که دولت های آمریکا و اروپا در اشتیاق خود برای بیان حقوق بشر صادق هستند.

العالم - عربستان سعودی

جهاد سعد، مدیر مرکز جهانی اسناد، در مصاحبه با شبکه خبری العالم گفت: واقعیت این است که ایالات متحده آمریکا و صهیونیسم جهانی کار بسیار خطرناکی را به ولیعهد عربستان سعودی محول کرده اند و او نشانه هایی از آمادگی خود برای رفتن تا پایان راه حتی اگر به قیمت هویت اسلامی پادشاهی عربستان سعودی تمام شود ارائه کرده است.

وی افزود: اقدامات محمد بن سلمان ولیعهد سعودی همانند اقدامات آتاتورک ترکیه است.

مصطفي كمال پاشا معروف به آتاتورك (به معني پدر ترك‌ها) از بارزترین چهره‌های غرب‌زده در جهان اسلام بود و از این رو، صهیونیسم و امپریالیسم انگلیس او را برای نیل به اهداف خود برای سلطنت بر ترکیه انتخاب کردند.
آتاتورک از طرفداران سکولاریسم و ناسیونالیسم بود. از جمله اقدامات آتاتورک حذف هر آنچه که مربوط به تاریخ گذشته ترک‌ها و امپراتوری عثمانی یا درباره اسلام است از برنامه‌های درسی تمامی مدارس و اعلام قانون اساسی جدید برای کشور که نمونه کامل اسلام‌ستیزی و غرب‌زدگی در تمامی زمینه‌هاست.

سعد در ادامه با اشاره به اینکه بن سلمان از ابتدا از حمایت صهیونیست ها و غرب برخوردار بوده است و او دستورات را هرچند اشتباهاتی در آنها باشد اجرا می کند، توضیح داد که وظیفه ای به بن سلمان محول شد که موضوع قتل خاشقچی و کشته شدن مخالفان در زندان ها به رهبری مدافع ارشد حقوق بشر دکتر عبدالله الحمید و علمای ارشد مانند شیخ حسن فرحان مالکی و دیگران، در برابر آن بسیار کوچکند.

سعد افزود: در ابتدای دولت جو بایدن رییس جمهوری آمریکا در مورد نحوه برخورد با بن سلمان بحث و جدل وجود داشت و این مناقشه به حدی رسید که شما نمی توانید محمد بن سلمان را از سمتش کنار بگذارید و دست از حمایتش بکشید، آنگونه که بایدن در سخنرانی انتخاباتی خود عنوان می کرد، زیرا این پیام بدی برای بقیه دیکتاتوری های عربی خواهد بود که ما آنها را پشتیبانی می کنیم.

سعد با بیان اینکه غرب در انتظار تبدیل جایگاه محمد بن سلمان ولیعهد سعودی، به پادشاهی برای برخورداری از مصونیت دیپلماتیک سران کشورها است، تاکید کرد: سفر بن سلمان به فرانسه مقدمه ای برای سفر به ایالات متحده آمریکا است.

0% ...

آخرین اخبار

توافق آمریکا و رژیم صهیونیستی برای ساخت مقر دائم سفارت واشنگتن در قدس اشغالی


نشست امنیتی الحشد الشعبی درباره مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب در عراق


جنبش‌های فلسطینی اظهارات «شورای صلح» ترامپ علیه آنروا را محکوم کردند


غریب‌آبادی: در دوحه هیچ نشستی با طرف آمریکایی برگزار نشد


ایران در حال رقم زدن لحظه تاریخی مراسم تشییع رهبر شهید+ فیلم


جزئیات مذاکرات امروز در دوحه/ غریب‌آبادی: جلسه‌ای با مقام‌های بانک مرکزی قطر برگزار شد


سخنگوی ارتش: نیروهای هوایی و دریایی در آماده‌باش کامل به سر می‌برند


نامه ایران به شورای امنیت در پی تهدید مقام معظم رهبری توسط رژیم صهیونی


مراسم وداع و تشییع پیکر آقای شهید ایران با حضور میلیون‌ها جانفدا برگزار می‌شود


تهران آماده میزبانی از مراسم آخرین وداع با رهبر شهید انقلاب+ فیلم


پربیننده ترین خبرها

«الإمام الشهيد» مستند «زندگی و مبارزه رهبر شهید امت»+ فیلم


زلزله‌ای به بزرگی ۶.۲ ریشتر خلیج کالیفرنیا در سواحل مکزیک را لرزاند.


انتفاضه سنگ کودکان سوری علیه اشغالگران اسرائیلی


وزارت امور خارجه قطر: نخست وزیر و وزیر امور خارجه با ویتکوف و کوشنر آخرین تحولات مذاکرات بین واشنگتن و تهران را مورد بحث و بررسی قرار دادند.


غزه بین آتش تجاوزگری اسرائیل و تلاش‌ قاهره برای تثبیت آتش‌بس


روستای لبنانی «فرون»؛ برملا کننده روایت دروغ اسرائیل و دام «مناطق آزمایشی»


قالیباف: عبور از تنگه بدون هزینه فقط برای ۶۰ روز است / ایران از حقوق خود کوتاه نمی‌آید


پزشکیان: روابط تهران و دهلی‌نو از ظرفیت های گسترده برای توسعه همکاری ها برخوردار است


عراقچی: عراق برای برگزاری مراسم تشییع باشکوه حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ ای آماده می شود


عراقچی خطاب به وزیر امنیت داخلی آمریکا: ثابت کردید که شایستگی میزبانی یک تورنمنت را ندارید


سواحل غربی مکزیک به لرزه درآمد