کناره‌گیری دختر تکواندوکار اردنی از رقابت با حریف اسرائیلی

يکشنبه 9 مرداد 1401
18:17
کناره‌گیری دختر تکواندوکار اردنی از رقابت با حریف اسرائیلی "میسر الدهامشه" تکواندوکار اردنی، حاضر به رقابت با حریف اسرائیلی نشد.

العالم - فلسطین اشغالی

به گزارش مرکز اطلاع رسانی فلسطین، پایگاه خبری "الرویه" اعلام کرد که این تکواندوکار اردنی به نشانه مخالفت با عادی‌سازی روابط با رژیم اشغالگر صهیونیستی، از رقابت با حریف اسرائیلی برای کسب مدال برنز مسابقات قهرمانی تکواندو در بلغارستان انصراف داد.

گفتنی است که دو ماه قبل نیز "ایاس الزمر" قهرمان تکواندوی اردنی از رقابت با حریفی از رژیم صهیونیستی در مسابقات جهانی تکواندو در رده نونهالان در شهر دبی انصراف داد.

اردن از سال 1994 توافقنامه صلح موسوم به معاهده وادی عربه را با رژیم صهیونیستی به امضا رسانده است اما با این حال مردم این کشور قاطعانه مخالف هرگونه عادی سازی روابط با این رژیم هستند.

تاکنون بارها ورزشکاران اردنی از رقابت با حریفان اسرائیلی انصراف دادند و عادی سازی روابط با رژیم شغالگر حتی در عرصه ورزش را هم نمی پذیرند.

نمایندگان پارلمان اردن نیز بارها خواستار اخراج سفیر رژیم صهیونیستی و تعطیلی سفارت این رژیم در امان شدند.

0% ...

آخرین اخبار

پیام تبریک رهبر انصارالله یمن بمناسبت انتخاب سومین رهبر جمهوری اسلامی ایران دام ظله


ارتش صهیونیستی از ترس حملات ایران شهرک نشینان را سپر انسانی خود می کند


آمریکا از ترس حملات ایران؛ پایگاه‌های نظامی متحرک در عراق مستقر می‌کند


حزب‌الله لبنان رهبری حضرت آیت‌الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای را تبریک گفت


مکافات دروغ "اسموتریچ" در مورد حزب الله لبنان یقه ی پسرش را گرفت


ارتش گوش به فرمان رهبر و ذوالفقار ولایت در پاسداری از استقلال، تمامیت ارضی و نظام اسلامی ایران است


پهپادهای ارتش قدرتمند ایران اهداف آمریکایی ـ صهیونی را درهم کوبید


بیعت مجمع تشخیص مصلحت نظام با حضرت آیت الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای


آغاز مراسم بیعت با حضرت آیت‌الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای در سراسر ایران + فیلم


بازتاب انتخاب سومین رهبر انقلاب در رسانه های غربی