زلال قرآن (1153)؛

حضرت محمد (ص) چه نقشی در تحقق دین در جوامع بشری دارد؟

يکشنبه 9 مرداد 1401
22:00
حضرت محمد (ص) چه نقشی در تحقق دین در جوامع بشری دارد؟

العالم - زلال قرآن
انسان باید بکوشد خود را به باور قلبی و یقینی این حقیقت برساند که دین مبین اسلام که منطبق بر فطرت الهی و ویژگی های ذاتی انسان است و معارف و شرایع و احکام آن تماماً برگرفته از آیات نورانی و برحق قرآن کریم و اوامر و دستورات الهی و قول و فعل رسول الله (ص) و ائمه اطهار(ع) می باشد برترین دین و بهترین تامین کننده سعادت حقیقی نوع بشر است، لذاست که خداوند رحمان همگان را به پذیرش و پیروی از دستورات آن و انطباق اعمال با احکام آن فرمان داده است.
و از آنجا که پذیرش دین اسلام چیزی جز ایمان و اعتقاد قلبی به خداوند سبحان (اصل توحید) که درآن انسان به هدف و مقصد نهائی حرکت کمالی خویش معرفت پیدا کرده و به وظیفه بسیار سنگینی که در راه وصول به این مقصد اعلی بعهده دارد واقف می شود و متوجه این واقعیت می گردد که بجز با قرار گرفتن در معرض یک برنامه جامع، دقیق و کامل تربیتی نمی توان این راه بسیارطولانی و پرخوف و خطر و پرفراز و نشیب را درمدت کوتاه عمر دنیائی پیمود، و با ایمان و پیوند قلبی با رسول الله (اصل نبوت) و با باور قلبی به این حقیقت که، نبیّ گرامی اسلام (ص) نیکوترین واسطه فیض اقدس الهی و بهترین رابط بین خداوند تبارک و تعالی و بندگان اوست که در مقام «نبوت» مجموعه دستورات خداوند برای به سعادت رسیدن انسان را از فرشته وحی دریافت کرده و در جایگاه «رسالت» این امانت الهی را درنهایت درستی و صداقت و به بهترین شکل ممکن به بشریت ابلاغ نموده است، و خود به عنوان اُسوه حسنه علمی و عملی بهترین معلم انسانها بوده و با تمام وجود در راه تعلیم و تزکیه و حکمت آموزی آنها مجاهدت نموده است.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیا: دشمن چاره‌ای غیر از تسلیم ندارد


روابط عمومی سپاه: اجرای موج 54 عملیات وعده صادق 4 با موشک سجیل و خرمشهر


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و فرانسه


اطلاعیه ۲۹ ارتش/ مراکز امنیتی و مقر پلیس رژیم صهیونی هدف حمله پهپادی قرار گرفت


بیانیه وزارت میراث فرهنگی: آسیب به ۵۶ موزه و بنا جنایتی علیه هویت تاریخی ملت ایران است


"نه" قاطع فرانسه به ترامپ: در تنگه هرمز همراهی نمی‌کنیم


نخست‌وزیر عراق: نتانیاهوی جنایتکار منطقه را به جنگ و آشوب کشانده است


عراقچی: آماده تشکیل کمیته تحقیق درباره حملات منطقه‌ای هستیم / هرگونه حمله به تأسیسات انرژی ما، تأسیسات آمریکایی را هدف قرار می‌دهد


۴۵ عملیات حزب الله علیه اسرائیل طی کمتر از یک روز


تحرکات تجزیه‌طلبانه در مرزهای غربی ناکام ماند