رئیس جمهور الجزایر: سوریه جزئی از اتحادیه عرب است

دوشنبه 10 مرداد 1401
03:24
رئیس جمهور الجزایر: سوریه جزئی از اتحادیه عرب است «عبدالمجید تبون» رئیس جمهور الجزایر یکشنبه شب در سخنانی گفت که سوریه جزئی از اتحادیه عرب است.

العالم-الجزایر

«عبدالمجید تبون» گفت: الجزایر پیش از برگزاری نشست سران اتحادیه عرب در ماه نوامبر (آبان) آینده میزبان نشست گروه‌های فلسطینی خواهد بود و ما به آشتی میان گروه‌های فلسطینی باور داریم.

وی افزود: هدف از نشست آینده سران اتحادیه عرب ایجاد اجماع میان کشورهای عربی است و ما با هیچ یک از کشورهای عربی مشکلی نداریم.

رئیس جمهور الجزایر در مورد تحولات تونس نیز گفت: قیس سعید (رئیس جمهور تونس) مشروعیت را در تونس نمایندگی می‌کند و ما همچنان حامی مردم این کشور باقی خواهیم ماند و در امور داخلی آنها دخالت نخواهیم کرد.

تبون در مورد سوریه نیز گفت: از لحاظ قانونی سوریه بخشی از اتحادیه عرب است اما از جنبه سیاسی برخی اختلاف‌ها وجود دارد.

وی افزود: برادران ما در سوریه تأکید کردند که آنها عامل جدایی در منطقه عربی نخواهند بود و الجزایر همه تلاش خود را برای بازگشت سوریه به اتحادیه عرب خواهد کرد.

پیشتر محمود خلیفه مشاور نظامی دبیرکل اتحادیه عرب گفته بود: بازگشت سوریه به اتحادیه عرب بسیار نزدیک است.

احمد ابوالغیط دبیرکل اتحادیه عرب نیز پیشتر اعلام کرده بود که کشورهای عربی مایل هستند سوریه به اتحادیه بازگردد و در صورت توافق این کشورها، سوریه در نشست آینده سران، به اتحادیه بازخواهد گشت.

فیصل مقداد وزیر خارجه سوریه نیز گفته است که تصمیم اخراج سوریه از اتحادیه عرب با اجماع صورت نگرفته است و برخی کشورها تحت تاثیر برخی شرایط اقدام به این کار کردند.

قرار است روزهای اول و دوم نوامبر (۱۰ و ۱۱ آبان) آینده سران عرب در الجزایر گرد هم آیند.

اتحادیه عرب از نوامبر سال ۲۰۱۱ چند ماه پس از آغاز بحران سوریه، عضویت این کشور را تعلیق کرد.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

وزارت جنگ آمریکا سردبیر یک روزنامه نظامی را اخراج کرد


مقام سازمان ملل: کرانه باختری در آستانه فروپاشی است


بقائی: هیچ دولتی حق ندارد کشورهای دیگر را از تجارت مشروع با ایران منع کند


مخالفت عراق با دخالت سفیر انگلیس در پرونده سلاح گروه‌های مقاومت


انصراف رزمی‌کار عراقی از مسابقات جهانی به دلیل رویارویی با حریف اسرائیلی


العامری: باید مقابل توطئه رژیم صهیونیستی در منطقه ایستاد


بورس ۶ میلیونی شد


تشدید خشونت شهرک‌نشینان در کرانه باختری؛ ۲۵ فلسطینی از ابتدای سال شهید شده‌اند


معاون وزیر جنگ آمریکا کناره گیری می‌کند


سردار طلایی‌نیک: راه سلطه‌ستیزی فقط قوی شدن است