ادامه سرقت نفت سوریه از سوی اشغالگران امریکایی

سه شنبه 11 مرداد 1401
13:33
ادامه سرقت نفت سوریه از سوی اشغالگران امریکایی نیروهای اشغالگر آمریکایی، کاروانی از خودروها متشکل از نفت‌کش‌های حامل نفت سرقت شده سوریه را از منطقه الجزیره در سوریه خارج و به پایگاه های خود در شمال عراق منتقل کردند.

العالم - سوریه

خبرگزاری رسمی سوریه (سانا) به نقل از منابع داخلی در سوریه گزارش داد که یک کاروان وابسته به نیروهای اشغالگر آمریکایی متشکل از ۳۱ خودرو از جمله نفت کش های حامل نفت سرقت شده سوریه و کامیون ها بامداد امروز (سه شنبه) اراضی سوریه را ار طریق گذرگاه غیرقانونی الولید به سمت اراضی عراق ترک کردند.

تانک های نظامی امریکایی این کاروان را همراهی می کردند.

نیروهای اشغالگر امریکایی به غارت ثروت های سوریه اعم از حبوبات و نفت و آثار باستانی و ثروت های حیوانی از منطقه الجزیره سوریه اقدام می کنند و این کار را از طریق گذرگاه های غیرقانونی که بدین منظور ایجاد کرده و با کمک شبه نظامیان «قسد» انجام می دهد.

0% ...

آخرین اخبار

آیت‌الله نوری همدانی: مسلمانان از مردم لبنان و حزب‌الله حمایت کنند


دیدار سرلشکر عبداللهی با فرمانده کل قوا/ ابلاغ تدابیر جدید برای مقابله مقتدرانه با دشمن


غول های نفتی: بازارهای جهانی انرژی دستخوش تغییرات بی سابقه خواهد شد


پزشکیان: هرگونه مذاکره‌ای با هدف احقاق حقوق ملت و دفاع مقتدرانه از منافع ملی است


ماموریت دلفین های نیروی دریایی‌ ارتش در تنگه هرمز


سردار شکارچی: ابتکار عمل در دست نیرو‌های مسلح ایران است


سخنگوی ارتش: آتش‌بس را وضعیت جنگی می‌دانیم


پزشکیان: دشمن تلاش دارد جنگ را به عرصه اقتصاد منتقل کند


حاجی‌بابایی: ایران رسماً به چهارمین ابرقدرت جهان تبدیل شده است


سپاه: اقدامی کنید با موشک و پهپاد مقابله به مثل می‌کنیم