انتقاد کره شمالی از دخالت آمریکا در امور داخلی چین

چهارشنبه 12 مرداد 1401
03:03
انتقاد کره شمالی از دخالت آمریکا در امور داخلی چین وزارت خارجه کره شمالی بامداد چهارشنبه از «مداخله» آمریکا در امور داخلی چین به دلیل سفر نانسی پلوسی رئیس مجلس نمایندگان این کشور به تایوان انتقاد کرد.

العالم-آسیا

سخنگوی وزارت خارجه کره شمالی گفت که این کشور "به شدت" دخالت هر نیروی خارجی در مساله تایوان را محکوم می‌کند و از چین "به طور کامل حمایت می‌نماید. "

وی افزود: این حق یک کشور مستقل است که در برابر اقدامات تحریک آمیز نیروهای خارجی که آشکارا در امور داخلی آن دخالت و تمامیت ارضی آن را نقض می‌کند، اقدامات متقابل اتخاذ نماید.

وزارت خارجه چین روز سه شنبه در اعتراض به سفر نانسی پلوسی رییس مجلس نمایندگان آمریکا به جزیره تایوان، سفیر این کشور را احضار کرد.

وزارت خارجه چین در بیانیه‌ای که پس از ورود پلوسی به جزیره تایوان منتشر شد گفت که سفر رییس مجلس نمایندگان آمریکا به شدت بر روابط سیاسی چین و آمریکا تأثیر می‌گذارد.

در این بیانیه هشدار داده شده است: این یک عمل بسیار خطرناک، بازی با آتش است. هر که با آتش بازی کند خود را می‌سوزاند.

این وزارتخانه اضافه کرد که چین "قاطعانه با این سفر مخالفت می‌کند و به شدت آن را محکوم می‌کند" و خاطرنشان کرد که آمریکا به دنبال محدود کردن چین با کمک تایوان است.

با این حال جان کربی هماهنگ کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی کاخ سفید ادعا کرد که سفر نانسی پلوسی رئیس مجلس نمایندگان آمریکا به تایوان نقض حاکمیت چین نیست.

هماهنگ کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی کاخ سفید افزود که جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا پیش از سفر پلوسی به تایوان با او صحبت نکرده است. کربی درحالی که سعی کرد دیدار پلوسی به تایوان را کم اهمیت جلوه دهد گفت: سفر اعضای کنگره به تایوان غیرمعمول نیست. همچنین سفر رئیس مجلس نمایندگان به تایوان بی‌سابقه نیست.

نانسی پلوسی رئیس مجلس نمایندگان آمریکا نیز پس از ورود به تایوان که در تاریکی شب مورد استقبال مقامات این جزیره قرار گرفت، با انتشار بیانیه‌ای ادعا کرد که سفرش نقض بیانیه‌های مشترک آمریکا و چین نیست.

رئیس مجلس نمایندگان آمریکا که شامگاه سه شنبه وارد تایوان شد، با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد: سفر ما یکی از چندین هیات کنگره به تایوان است - و به هیچ وجه با سیاست دیرینه ایالات متحده که بر اساس قانون روابط تایوان در سال ۱۹۷۹، بیانیه‌های مشترک ایالات متحده و چین و تضمین‌های شش گانه هدایت می‌شود، در تضاد نیست.

0% ...

آخرین اخبار

انجام ۱۱ عملیات حزب الله لبنان علیه اهداف رژیم صهیونیستی


عبور قیمت بنزین در آمریکا از ۶ دلار در هر گالن


معاون سیاسی سپاه:تردد در تنگه هرمز فقط با اجازه ایران انجام خواهد شد


عراقچی: «پروژه آزادی» آمریکا در تنگه هرمز «پروژه بن‌بست» است


ایران: مصون نگه داشتن متجاوزان، واقعیات حقوقی را تغییر نخواهد داد 


گزارش عراقچی به کمیسیون امنیت ملی مجلس درمورد تحولات مذاکرات ایران - آمریکا


توهم ۴۷ ساله واشنگتن؛ «گلوله جادویی» که ایران را به زانو درنیاورد


مجری مشهور آمریکا: تصمیم ترامپ به جنگ علیه ایران "احمقانه‌ترین تصمیم تاریخ" است


سپاه پاسداران ادعای آمریکا در مورد عبور از تنگه هرمز را تکذیب کرد


وزیر خارجه کشورمان با همتای ترکمنستانی خود گفتگو کرد