جهاد اسلامی: اشغالگران برای پایان جنگ التماس می کنند

يکشنبه 16 مرداد 1401
21:18
محمد شلح از رهبران جنبش جهاد اسلامی فلسطین گفت که رژیم صهیونیستی مشغول التماس برای آرام سازی است و جهاد اسلامی مشغول شکست دادن دشمن است.

العالم – فلسطین

وی در گفت و گو با شبکه خبری العالم افزود: این اولین بار است که با جهاد اسلامی بیش از سیف القدس و سال 2014 تماس برقرار و به این شیوه به آن التماس می شود.

وی افزود: دلیل اصلی آن است که دشمن صهیونیستی فکر می کرد با ترور فرمانده های جنبش از جمله تیسیر الجعبری و خالد منصور و سپس توقف جنگ، جهاد اسلامی نمی تواند روی پای خود بایستد.

شلح تاکید کرد که ما اکنون مشغول درس دادن به دشمن هستیم، درسی که بزرگتر از درسی است که الجعبری به دشمن داد پس از آنکه شهرک های صهیونیستی را بدون شلیک یک گلوله به وحشت انداخت.

وی گفت که نیروهای الجعبری و فرماندهانش امروز دشمن را به گونه ای ترساندند که به جای آنکه کسی در اطراف غزه احساس خطر کند تمام رژیم صهیونیستی احساس خطر کرده و جرات تردد ندارد.

شلح ادامه داد که حماقت یائیر لاپید، نخست وزیر رژیم صهیونیستی باعث شد رژیم از میانجیگران برای توقف جنگ التماس کند اما گروهانهای قدس اعلام کرد که این نبرد، نبرد فرسایشی است و هر روز آماده پرتاب 10 موشک هستیم تا دشمن قوایش تحلیل رود.

0% ...

آخرین اخبار

بیسکوف: حمله به کشتی ایرانی، تنش‌آفرینی خطرناک کی‌یف است؛ ایران توان پاسخ دارد


کنسولگری آمریکا در تورنتو دوباره زیر آتش گلوله؛ دومین تیراندازی در سال ۲۰۲۶


بررسی علل توقف حملات ترامپ علیه ایران در العالم


ایران باج‌خواهی آمریکا را رد کرد؛ دیپلماسی عزتمندانه تسلیم نمی‌شود


هشدار مسکو به لندن: بد می بینید!


ارتش سودان کنترل منطقه ام بادر را دوباره به دست گرفت +فیلم


گزارش العالم از استمرار گلوله باران رژیم صهیونیستی علیه جنوب لبنان+ فیلم


لابی صهیونیست عدالت را هدف گرفته است/ "برکناری دادستان لاهه برای فرار نتانیاهو از محاکمه بود"


لبنان ادامه نقض توافق از سوی "اسرائیل" را نمی‌پذیرد


کشتی‌ها برای تردد همچنان مسیر ایران را به کریدور آمریکایی ترجیح می‌دهند


پربیننده ترین خبرها

پنتاگون در تازه ترین آمار خود مدعی شد از زمان آغاز جنگ با ایران در 28 فوریه، 18 سرباز آمریکایی کشته و 624 نفر دیگر زخمی شده‌اند.


منابع خبری آمریکا از تیراندازی در مرکز شهر سیاتل ایالت واشنگتن و زخمی شدن چند نفر بر اساس گزارش‌های اولیه خبر دادند.


سناتور دموکرات: مقام‌های دولت ترامپ درباره جنگ علیه ایران سرگردان هستند


اعتراف پنتاگون به تلفات نظامیان خود؛ ۱۸ نظامی کشته و ۶۲۴ نفر دیگر زخمی شده‌اند


بقائی:آمریکا بستر مناسب برای گفت‌وگو را از بین برد/تبادل پیام از طریق میانجی‌ها ادامه دارد


واکنش معاون وزیر خارجه به فاسد خواندن دیوان بین المللی کیفری از سوی آمریکا


کارشناس علوم سیاسی: آمریکا از فرسایش توان نظامی خود و قدرت پاسخ ایران هراس دارد + ویدئو


حملات توپخانه ای جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


مقام آگاه: با ۶ کشتی عبوری از مسیر ناایمن در تنگه هرمز برخورد شد


عربستان با محاصره یمن، جان ۱۲۰ هزار بیمار سرطانی را به خطر انداخته است+فیلم


یورش نظامیان صهیونیست به قدس و کرانه باختری+ فیلم