آغاز عملیات ساخت پروژه آب شیرین کن نیروگاه اتمی بوشهر

سه شنبه 25 مرداد 1401
13:03
آغاز عملیات ساخت پروژه آب شیرین کن نیروگاه اتمی بوشهر استاندار بوشهر از آغاز عملیات ساخت کارخانه آب شیرین کن در نیروگاه اتمی بوشهر خبر داد.

العالم_ایران

محمدی زاده در گفت و گو اختصاصی با شبکه العالم گفت: آب شیرین کن با ظرفیت 70 هزار متر مکعب در نیروگاه اتمی بوشهر احداث می شود.

وی با تاکید بر اینکه در نیروگاه اتمی بوشهر مراسم آغاز ساخت این پروژه بزرگ برگزار خواهد شد، تصریح کرد: بحث آب بسیار مهم است، کشورهای منطقه شاهد کمبود شدید و چشمگیر آب هستند و باید برای تامین آب گام‌های مهمی برداشته شود.

محمدی‌زاده با بیان اینکه دو نیروگاه اتمی جدید با ظرفیت تولید یک هزار و 500 مگاوات برق در بوشهر در حال ساخت است، گفت: این دو نیروگاه ظرفیت شیرین سازی 150 هزار متر مکعب آب شرب را دارند.

استاندار بوشهر خاطرنشان کرد: نیروگاه اتمی بوشهر از قابلیت‌های گسترده‌ای برای نمک‌زدایی برخوردار است و از این قابلیت‌ها، توان نیروگاه و اطلاعات هسته‌ای آن برای پیشبرد پروژه نمک‌زدایی استفاده خواهد شد.

0% ...

آخرین اخبار

با حکم قالیباف، بقایی سخنگوی هیئت مذاکره‌کننده شد


وزیر نیرو: ظرفیت نیروگاه‌های خورشیدی کشور از ۵۰۰۰ مگاوات عبور کرد


بقائی: حملات آمریکایی-صهیونیستی علیه ایران، «تجاوز نظامی غیرقانونی و مجرمانه» بود


حماده: نتانیاهو رژیم صهیونیستی را در تنگنا قرار داده است


فعالان ناوگان صمود از شکنجه خود توسط اشغالگران صهیونیست خبر دادند +فیلم 


دیدار مجدد وزیر کشور پاکستان با عراقچی


اعتراض گرینلندی‌ها به افتتاح کنسولگری جدید آمریکا در سایه تهدیدات ترامپ


صادرات روزانه 1.4میلیون بشکه‌ای نفت ایران با وجود محاصره ادعایی آمریکا


بیانیه وزارت امور خارجه در محکومیت تحریم سفیر ایران در لبنان


مناطق شمالی اراضی فلسطین به دامی کشنده برای اسرائیل تبدیل شده است