حضور نیروهای فرانسوی در استان شبوه یمن

پنج‌شنبه 27 مرداد 1401
21:50
حضور نیروهای فرانسوی در استان شبوه یمن اندکی پس از ورود نیروهای آمریکایی به استان حضرموت یمن، نیروهای فرانسوی نیز وارد استان شبوه شدند تا منابع مهم یمن را با حمایت مستقیم ائتلاف متجاوز به بازارهای اروپایی منتقل کنند.

العالم_یمن

منابع رسانه ای اعلام کردند که یک هیئت نظامی فرانسوی به همراه هیئتی از شرکت توتال امروز پنجشنبه در پی ورود به شهر عتق با عوض بن الوزیر العولقی فرماندار منصوب شده از سوی امارات دیدار کردند.

این منابع خاطرنشان کردند در این دیدار با حضور افسران اماراتی، مقدمات بهره برداری از تاسیسات گازی «بلحاف» تصرف شده توسط توتال فرانسه و نیروهای اماراتی، مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

نیروهای فرانسوی متشکل از ده‌ها سرباز برای تصرف تاسیسات بلحاف وارد پایگاه اماراتی شدند تا منابع مهم یمن را غارت و با حمایت مستقیم ائتلاف متجاوز به بازارهای اروپایی منتقل کنند.

امارات متحده عربی پیش از این با فرانسه قراردادی برای راه اندازی مجدد تاسیسات گازی منعقد کرده بود.

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی با وزیر کشور پاکستان دیدار کرد


سفیر ایران در پاکستان: 20 ملوان ایرانی ساعتی پیش به میهن بازگشتند


فرمانده ارتش پاکستان امروز به تهران سفر می‌کند


اعزام بیش از ۷ هزار زائر اهل سنت به سرزمین وحی/بازگشت کاروان‌ها از دهه دوم خرداد


اسلام‌آباد: بازداشت خودسرانه فعال پاکستانی توسط اسرائیل نقض آشکار حقوق بشر است


هشدار نارنجی؛ موج بارش‌های سنگین در اکثر نقاط از امروز آغاز می‌شود


سناتور دموکرات: جنگ ترامپ علیه ایران بالاترین درجه شکست بوده است


هلاکت ۲ تروریست در درگیری با پلیس سراوان


فشار آمریکا برای جلوگیری از انتخاب نماینده فلسطین در سازمان ملل


ارتش اشغالگر صهیونیستی جنوب سوریه را  هدف حمله توپخانه ای قرار داد