روسیه انگلیس را به دلیل زیر سوال بردن حق مسکو برای حضور در گروه 20 ریاکار خواند

سه شنبه 1 شهريور 1401
08:40
روسیه انگلیس را به دلیل زیر سوال بردن حق مسکو برای حضور در گروه 20 ریاکار خواند اندونزی میزبان نشست آتی G20 در ماه نوامبر خواهد بود.

العالم - اروپا

به نقل از رویترز، سفارت روسیه در لندن انگلیس را به دلیل بیانیه هفته گذشته وزارت خارجه این کشور که "حق اخلاقی" روسیه برای حضور در گروه 20 را زیر سوال می برد، ریاکار خواند.
انگلیس مدعی شده است روسیه برای حضور در نشست گروه 20 از حق اخلاقی برخوردار نیست زیرا به عملیات نظامی در اوکراین ادامه می دهد.
سفارت روسیه در لندن در این خصوص در بیانیه ای اعلام کرد: «ما چنین اظهاراتی را ریاکارانه می دانیم، به ویژه پس از آن که انگلیس و متحدان ناتو با شرکت فعالانه در کمپین های نظامی غیرقانونی و تهاجمی در یوگسلاوی، عراق، لیبی و سوریه و همچنین در سایر کشورهای خاورمیانه و آفریقا، خود را بدنام کردند.»
اندونزی میزبان نشست آتی G20 در ماه نوامبر خواهد بود و گفته است که ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه و شی جین پینگ، رهبر چین در آن شرکت خواهند کرد.

0% ...

آخرین اخبار

تلفات سنگین نظامیان آمریکایی‌ در منطقه؛ ۲۲۱ کشته و زخمی در ۲۴ ساعت گذشته


قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا: منافع و پایگاه‌های آمریکا و اسرائیل هدف حملات ایران هستند


آغاز موج بیست و پنجم عملیات وعده صادق ۴


ایران خواستار اعطای فوری «حفاظت تقویت‌شده» یونسکو به همه محوطه‌های میراث‌جهانی کشور شد


سردار شکارچی: هر مبدا تجاوزی علیه ایران، هدف مشروع ماست


مسئول یمنی: یمن آماده پشتیبانی از ایران است


هشدار وزارت اطلاعات به ستون پنجم دشمن در ایران: با شدت برخورد خواهیم کرد


پزشکیان: دشمنان خواب تسلیم ایران را به گور خواهند برد


رسانه‌ اسرائیلی: موشک جدید ایران زمان هشدار را به یک دقیقه کاهش داده


هلی برن نظامیان صهیونیستی در دره بقاع ناکام ماند