تلفات سیل در پاکستان به 1000 نفر نزدیک می‌شود

يکشنبه 6 شهريور 1401
10:47
تلفات سیل در پاکستان به 1000 نفر نزدیک می‌شود فصل باران‌های موسمی در پاکستان امسال زودتر آغاز شده و این کشور را با مشکلات گسترده ای مواجه کرده است.

العالم - جهان اسلام

به گزارش شبکه خبری العالم به نقل از خبرگزاری پی‌ای میدیا، حدود 1000 نفر بر اثر سیل ناگهانی ناشی از باران های موسمی شدید در سراسر پاکستان از اواسط ژوئن کشته و هزاران نفر دیگر زخمی شده اند.

این آمار جدید تلفات، یک روز پس از آن اعلام شد که شهباز شریف، نخست وزیر، خواستار اعطای کمک بین المللی برای مبارزه با خسارات مرگبار سیل شد.

فصل باران‌های موسمی که امسال زودتر آغاز شد، پاکستان را با باران‌های شدید درگیر کرده است و امدادگران برای تخلیه هزاران نفر از ساکنان مناطق سیل‌زده وارد عمل شده اند. این بحران دولت را مجبور به اعلام وضعیت فوق العاده کرده است.

مریم اورنگ زیب، وزیر اطلاع‌رسانی پاکستان گفت که سربازان و سازمان های امدادی به مردم کمک می کنند تا در بسیاری از مناطق جنوب سند، شمال غربی خیبر پختونخوا، پنجاب شرقی و جنوب غربی بلوچستان به امنیت برسند.

وی گفت: «دولت بودجه کافی برای جبران خسارت مالی به مردم آسیب دیده را تأمین کرده است و ما مردم خود را در این دوران سخت تنها نخواهیم گذاشت.»

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

معاون وزیر جنگ آمریکا کناره گیری می‌کند


سردار طلایی‌نیک: راه سلطه‌ستیزی فقط قوی شدن است


قالیباف: همکاری‌های اقتصادی ایران و عراق وارد مرحله عملیاتی می‌شود


آمریکا با فروش بنزین زمستانی موافقت کرد


اینستاگرام، صفحهٔ «رواق دارالذکر» را مسدود کرد


سرلشکر وحیدی: دشمنان‌‌هیچ‌گاه‌ از‌ کینه‌توزی‌ علیه‌ این‌ ملت‌‌بزرگ‌ دست‌‌برنمی‌دارند


گزارش خبرنگار العالم درباره اهداف تحریم های جدید آمریکا علیه حزب الله


کرانه باختری در آتش...


تضعیف توافقنامه سازشکارانه دولت لبنان با اشغالگران صهیونیست با افزایش حملات به جنوب لبنان


رئیس مجلس و هیأت پارلمانی همراه وارد تهران شدند