افزایش شمار کشته های درگیری‌های دیروز طرابلس

يکشنبه 6 شهريور 1401
14:08
افزایش شمار کشته های درگیری‌های دیروز طرابلس براساس اعلام وزارت بهداشت لیبی در درگیری های روز گذشته طرابلس 32 نفر کشته و 159 نفر دیگر زخمی شدند.

العالم - لیبی

دولت وحدت ملی در لیبی اعلام کرد که در حال مذاکره با نیروهای وفادار به دولت باشاغا برای تخلیه مقر خود در غرب طرابلس است.

در همین راستا، منابعی در لیبی از آغاز درگیری ها خبر دادند

براساس این گزارش درگیری‌های امروز در نزدیکی دروازه الجبس و اردوگاه 7 آوریل با بلند شدن دود، صدای تیراندازی و شلیک توپ‌ مجدداً آغاز شد.

گفتنی است، «عبدالحمید الدبیبه» نخست وزیر دولت وحدت ملی لیبی شامگاه شنبه گفت درگیری‌های روز شنبه در طرابلس، از داخل و خارج این کشور برنامه‌ریزی شده بود.

الدبیبه با انتشار پیامی ویدئویی و تصاویر حضور خود برای بازرسی از وضعیت طرابلس بعد از درگیری‌های روز شنبه، اظهار داشت: «ما برای کشته‌شدگان درگیری طرابلس آرزوی رحمت داشته و برای مجروحان بهبودی خواستاریم».

لیبی با بحران سیاسی و درگیری بین دو دولت مواجه است؛ یکی دولتی به ریاست پاشاغا که از سوی پارلمان مأمور تشکیل آن شده است و دیگری دولت الدبیبه که با تحویل قدرت به دولت پاشاغا مخالفت می‌کند.

0% ...

آخرین اخبار

برخورد دو بالگرد در برزیل ۶ کشته بر جای گذاشت + فیلم


عضو ارشد انصارالله: پیروزی محور جهاد و مقاومت مانند خورشید واضح و آشکار است


ذوالقدر: پاسخ رزمندگان اسلام در پیش است


ترامپ: حمله اسرائیل به بیروت نباید اتفاق می‌افتاد


سرلشکر عبداللهی: انتقام خون امام شهید هرگز فراموش نخواهد شد


چرا تل آویو پیش از حمله به ضاحیه، به واشنگتن اطلاع داد؟


گلوله باران خودروها و نظامیان صهیونیست توسط مقاومت لبنان


سردار موسوی: از هر کلامی که اتحاد مقدس را به خطر بیندازد، دوری کنید


پزشکیان: مذاکرات در چارچوب شورای عالی امنیت ملی دنبال می‌شود؛ حفظ وحدت و دیپلماسی منطقه‌ای اولویت دولت است


تظاهرات همزمان با نشست گروه ۷ در ژنو/ تدابیر امنیتی گسترده در مرز فرانسه و سوئیس