امیرعبداللهیان درگفتگو با وزیرخارجه امارات:

ایران برای رسیدن به توافق قوی و پایدار، حسن نیت و جدیت خود را نشان داده است

پنج‌شنبه 10 شهريور 1401
17:16
ایران برای رسیدن به توافق قوی و پایدار، حسن نیت و جدیت خود را نشان داده است وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و همتای اماراتی او درباره تقویت روابط دوجانبه و پاره‌ای از مسائل منطقه‌ای تلفنی گفت‌و‌گو کردند.

العالم - ایران

حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه کشورمان و شیخ عبدالله بن زاید آل نهیان، وزیر امور خارجه امارات متحده عربی در خصوص مهم ترین موضوعات مورد اهتمام دو کشور و نیز آخرین تحولات مذاکره برای رفع تحریم‌ها گفتگو و تبادل نظر كردند.

اميرعبداللهيان سیاست خارجی دولت دکتر رئیسی در اولویت بخشیدن به روابط با همسایگان را مورد تأکید قرار داد.

وزیر امور خارجه کشورمان با ابراز خرسندی از توسعه مناسبات رو به رشد دو کشور، حل و فصل برخی مشکلات كنسولی مربوط به ایرانیان در امارات از جمله مدارس ایرانی در آن کشور را خواستار شد.

رئیس دستگاه دیپلماسی کشورمان همتای اماراتی خود را در جریان آخرین تحولات مربوط به مذاکرات رفع تحریم ها قرار داد و تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران برای رسیدن به توافق قوی و پایدار، حسن نیت و جدیت خود را نشان داده است و همکارانم با دقت و سرعت در حال بررسی متن و آماده سازی پاسخ هستند.

شیخ عبدالله بن زاید آل نهیان وزیر امور خارجه امارات نیز در این گفتگوی تلفنی با اشاره به اهمیت روابط کشورش با ایران، بر آمادگی برای توسعه همکاری‌های اقتصادی و تجاری و همچنین برگزاری نشست‌های اقتصادی و کنسولی دو جانبه تأکید کرد.

وی همچنین سلام های گرم شیخ محمد بن زائد، رییس دولت امارات را به مقام معظم رهبری و رئیس جمهور کشورمان ابلاغ کرد و اظهار امیدواری نمود در آینده نزدیک به ایران سفر نماید.

وزیر امور خارجه کشورمان نیز سلام رییس جمهور کشورمان برای شیخ محمد بن زاید رئیس امارات را ابلاغ کرد.

0% ...

آخرین اخبار

پرچم فلسطین در جشن قهرمانی اسپانیا به اهتزاز درآمد + فیلم


بقائی: هیچ ادعای سیاسی یا نظامی رنج مردم و تخریب زیرساخت‌های غیرنظامی را توجیه نمی‌کند


هواپیما‌های بزرگ ترابری آمریکا هدف قرار گرفتند


شهادت امام جمعه مسجد علی بن ابی‌طالب(ع) میرجاوه در حمله تروریستی افراد مسلح ناشناس


روسیه: آمریکا حمله به تاسیسات اتمی ایران را متوقف کند


یحیی سریع؛ مهندس جنگ روانی یمن و نماد اقتدار رسانه‌ای در جبهه مقاومت


واکنش روسیه به حضور نظامی آمریکا در منطقه


تقدیر سپاه از مردم اردن برای افشای محل استقرار نیروهای آمریکایی


آژیر خطر دوباره در بحرین فعال شد


سرزمین کویت نباید محل امنی برای ارتش تروریستی باشد