ترامپ: بایدن دشمن کشور آمریکا است

يکشنبه 13 شهريور 1401
05:27
ترامپ: بایدن دشمن کشور آمریکا است رئیس جمهور سابق آمریکا با بیان اینکه دشمنان او از اف‌بی‌آی برای ساکت کردنش استفاده می‌کنند، گفت که دموکرات‌ها باعث ویرانی آمریکا خواهند شد.

العالم-آمریکا

«دونالد ترامپ» رئیس جمهور پیشین آمریکا طی سخنرانی در ایالت پنسیلوانیا، «جو بایدن» همتای کنونی خود را دشمنی برای کشور ایالات متحده توصیف کرد.

ترامپ که برای اولین بار بعد از تفتیش اف‌بی‌آی از ویلای او در ایالت فلوریدا، در تجمع هوادارانش صحبت می‌کرد، گفت: «ما از خود در برابر تلاش‌های دروغین مخالفان دموکرات خود دفاع خواهیم کرد».

به نوشته وبگاه شبکه «العربیه»، وی با بیان اینکه بایدن دشمن واقعی کشور آمریکا است، اظهار داشت: «بایدن معتقد است که شعار ما یعنی آمریکا را دوباره عظیم کنیم، امنیت کشورمان را تهدید می‌کند».

رئیس جمهور پیشین آمریکا توضیح داد: «اما این چپ‌های افراطی هستند که تهدیدی برای آمریکا محسوب می‌شوند. ما از گفتن حقیقت دست برنخواهیم داشت و تمام تلاش‌ها برای ساکت کردن ما با شکست مواجه خواهد شد».

طبق این گزارش، ترامپ با تکرار شعار انتخاباتی گذشته خود، گفت: «مخالفان ما که از اف‌بی‌آی [برای پیشبرد اهدافشان] استفاده می‌کنند، در تمام تلاش‌هایشان برای ترساندن ما شکست خواهند خورد. ما دوباره آمریکا را بزرگ خواهیم کرد».

وی همچنین افزود: «دموکرات‌ها داستان های نادرستی از جمله پیروزی من در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا با حمایت روسیه را ساختند. مخالفان ما می‌دانند که ما دوباره آمریکا را بزرگ خواهیم کرد پس به همین دلیل می‌خواهند آن را نابود کنند».

به نوشته رسانه‌های آمریکایی، ترامپ در ادامه حملات لفظی به حزب دموکرات، اظهار داشت: «ما شارلاتان‌های سیاسی را با وجود تمام تلاش‌های دروغین آنها شکست دادیم. کشور ما توسط دموکرات‌ها ویران خواهد شد و ما باید دولت را به مردم آمریکا برگردانیم».

حدود سه هفته قبل بود که بازرسان فدرال پس از ورود به عمارت ترامپ و تفتیش چند ساعته، هزاران سند محرمانه را توقیف کردند که او هنگام ترک کردن ریاست‌جمهوری از کاخ سفید آورده بود.

پس از آن، «آوریل هِینز» مدیر اطلاعات ملی آمریکا به مجلس نمایندگان این کشور اطلاع داد که خطر بالقوه افشای اسناد کشف شده در ویلای رئیس جمهور سابق آمریکا در ایالت فلوریدا را ارزیابی خواهد کرد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

آیین تشییع قائد شهید با تدابیر رهبر معظم انقلاب برگزار می‌شود


پزشکیان: مقاومت ملت ایران موجب عزت کشور در جهان اسلام شد


قیمت جهانی طلا؛ قربانی نرخ بهره آمریکا


بازدید سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه از نمایشگاه شهدای ناو دنا و دیدار با دریادار شهرام ایرانی فرمانده نیروی دریایی ارتش


بازارهای مالی آسیا و آمریکا صعودی شدند


کاهش قیمت نفت در پی ابهام درباره مذاکرات احتمالی ایران و آمریکا


دستمان روی ماشه است/ آمادگی ایران برای گسترش همکاری‌های دفاعی با قطر


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و فرانسه


ثبت‌نام اربعین آغاز شد


عقب‌نشینی بوئینگ از آسمان چین