واکنش آمریکا به قانون حمله پیش دستانه هسته ای کره شمالی

شنبه 19 شهريور 1401
09:14
واکنش آمریکا به قانون حمله پیش دستانه هسته ای کره شمالی

کاخ سفید در واکنش به امضای قانون هسته‌ای شدن کره شمالی، گفت آمریکا دیپلماسی با پیونگ‌یانگ را دنبال می کند.

العالم_آمریکا

کاخ سفید روز جمعه پس از تصویب قانون هسته‌ای شدن رسمی کره شمالی توسط رهبر این کشور اعلام کرد، آمریکا به دنبال از سرگیری مذاکرات دیپلماتیک با کره شمالی است.

به نوشته خبرگزاری آناتولی، «کارین ژان-پی‌یر»، سخنگوی کاخ سفید در گفتگو با خبرنگاران گفت، کره شمالی همچنان به پیش‌قدم شدن‌های مداوم ما پاسخ نداده است.

ژان-پی‌یر اظهار داشت: «ما به جستجوی دیپلماسی ادامه می‌دهیم و آماده‌ایم بدون پیش‌شرط نشست داشته باشیم.»

او با اشاره به کره شمالی گفت: «آمریکا همچنان بر ادامه هماهنگی نزدیک با متحدان و شرکای ما برای رسیدگی به تهدیدات ایجاد شده از جانب جمهوری دموکراتیک خلق کره و پیشبرد هدف مشترک ما برای خلع سلاح کامل هسته‌ای شبه جزیره کره متمرکز است. در این تغییری ایجاد نشده است.»

کره شمالی پیش از این اظهار نظرها اعلام کرده بود با تصویب یک قانون جدید، ارتشش را ملزم به دست زدن به حمله هسته‌ای پیشگیرانه در صورت تلاش یک کشور برای سرنگون کردن کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی کرده است.

این قانون کره شمالی را به عنون یک کشور مسلح به تسلیحات هسته‌ای اعلام و تاکید کرده، پیونگ یانگ هرگز از این تسلیحاتی که به گفته کیم جونگ اون برای مقابله با آمریکا ضروری هستند، دست نخواهد کشید.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

میدل ایست آی: ایران برنده جنگ است


رئیس جمهور بولیوی: کشور در نقطه فروپاشی قرار دارد


شنیده‌ شدن صدای ۳ انفجار از شرق بندرعباس/ حمله سپاه به پایگاه هوایی آمریکایی مبدأ تجاوز


بقائی با انتشار ویدئویی درباره کودکان شهید میناب: مبادا زمین را به شب تسلیم کنید + فیلم


سپاه: مبدا تجاوز دیشب به بندرعباس هدف گرفته شد


انصارالله یمن، شهادت فرمانده قسام را تسلیت گفت


رد اتهام‌زنی بی‌مبنای کره‌جنوبی علیه ایران/هشدار سفیر درباره عملیات پرچم دروغین


عبور ۲۳ فروند کشتی از تنگه هرمز با هماهنگی نیروی دریایی سپاه در شبانه روز گذشته


جنگ علیه ایران، پنتاگون را فرسوده و آمادگی ارتش آمریکا را کاهش داده است +فیلم


تاکید تهران و اسلام آباد بر تقویت مناسبات اقتصادی و حمایت از روندهای دیپلماتیک