سفر شبانه وزیر خارجه آلمان به کی‌یف

شنبه 19 شهريور 1401
13:55
سفر شبانه وزیر خارجه آلمان به کی‌یف «آنالنا بائربوک» وزیر خارجه آلمان برای تاکید بر ادامه حمایت‌های این کشور از اوکراین، جمعه شب (دیشب) با قطار خود را به کی‌یف رساند.

العالم - اروپا
پس از سفر اخیر وزیر خارجه آمریکا به پایتخت اوکراین و دیدارش با مقام‌‌های این کشور، همتای آلمانی او نیز به کی‌یف رفته است.

آنالنا بائربوک وزیر خارجه آلمان برای دومین بار طی چند ماه اخیر به کی‌یف رفته تا بر تداوم «کمک‌های تسلیحاتی و انسان دوستانه» آلمان از اوکراین تاکید کند.

به گزارش «ان‌تی‌وی»، سفر وزیر خارجه آلمان به اوکراین به دلایل امنیتی شبانه و با استفاده از قطار انجام شده و او هم اکنون در کی‌یف حضور دارد.

آنالنا بائروک در بدور ورود به کی‌یف در توضیح چرایی سفرش به اوکراین گفت: «من امروز به کی‌یف سفر کردم تا نشان بدهم آنها (اوکراینی‌ها) می‌توانند همچنان به ما اتکا کنند».

وی با بیان اینکه آلمان تا زمانی که ضروی باشد به حمایت از اوکراین ادامه خواهد داد، بر تداوم «تحویل تسلیحات و ارائه حمایت انسان دوستانه و مالی (آلمان به اوکراین)» تاکید کرد.

دومین سفر وزیر خارجه آلمان به اوکراین از زمان آغاز درگیری‌های این کشور با روسیه در شرایطی انجام شده که وی پیش از این اظهارنظری جنجالی درباره لزوم حمایت‌های تسلیحاتی آلمان به اوکرایت مطرح کرده بود.

بائربوک چندی قبل گفته بود اوکراین در هر شرایطی اولویت دولت این کشور است و مهم نیست آلمان‌ها چه فکری می‌کنند یا زندگی‌شان چقدر سخت می‌شود. وزیر خارجه آلمان طی کنفرانس ۳۱ آگوست (۹ شهریور) در پراگ گفت که حتی اگر آلمان‌ها به دلیل قیمت بالای انرژی برای اعتراض به خیابان بیایند، برلین باید با حفظ تحریم‌ها علیه روسیه، به حمایت از اوکراین ادامه دهد.

به گزارش فارس، اظهارنظر وزیر خارجه آلمان در شرایطی مطرح شد که وی پیشتر گفته بود، انبار تسلیحاتی این کشور برای ارسال مقادیر بیشتری از سلاح به اوکراین کافی نیست و با کمبود جدی مواجه است.

0% ...

آخرین اخبار

چهار مطالبه راهبردی خطیب نماز جمعه از قوه قضائیه


سخنگوی وزارت دفاع: ایران قدرت‌های استکباری را بی‌اعتبار کرد


بقائی: آمریکا خود به شدت نیازمند خیرات برای حل مشکل گرسنگی است


غریب آبادی: عبور ایمن در تنگه هرمز با مسیرهای موازی تضمین نمی‌شود


گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با همتای ازبکستانی


در برنامه ’بغیر حق’ العالم مطرح شد؛ 100 بار حمله به روستای مجدل سلم در جنوب لبنان ظرف ده دقیقه


قرارگاه‌ خاتم الانبیاء: آمریکا اسرائیل را کنترل نکند پاسخ می‌دهیم


کربلای معلا در روز عاشورا میزبان میلیون‌ها زائر امام حسین (ع) از سراسر جهان


پیامی که از نبودن یک قاب مشترک در تفاهمنامه ایران و آمریکا مخابره شد


واکنش تهران به بیانیه آمریکا و شورای همکاری؛ امنیت منطقه با دخالت خارجی محقق نمی‌شود


پربیننده ترین خبرها

نیروی دریای سپاه: عبور ایمن از تنگه هرمز فقط از مسیرهای اعلامی ایران ممکن است/ با شناورهای متخلف برخورد خواهد شد


بقائی: ناتو باید برای همدستی با آمریکا-اسراییل در ارتکاب جنایت علیه ایران پاسخگو باشد


بقائی: اظهارات متناقض آمریکایی ها درباره یادداشت تفاهم از بدگمانی ایرانیان نمی کاهد


اعلام وضعیت اضطراری در ونزوئلا به دنبال ۲ زلزله قدرتمند/برآورد اولیه تعداد قربانیان بین ۱۰ تا ۱۰۰ هزار نفر+ فیلم


تغییرات راهبردی جدید در منطقه در راه است/ کاهش برتری اسرائیل با ظهور اقتدار ایران


ادعای ترامپ: خاورمیانه در پی توافق «تاریخی» با ایران برای نخستین بار شاهد صلح خواهد بود


گزارش العالم از عزاداری عاشورایی مردم نبطیه لبنان در سایه تهدیدات اشغالگران+ فیلم


پزشکیان: امام حسین(ع) به ما آموخت نه ظلم کنیم، نه ظلم بپذیریم و نه مقابلش سکوت کنیم


کشته و زخمی شدن 2 نظامی صهیونیست در جنوب لبنان


ادامه کاهش قیمت نفت برنت به ۷۲ دلار


زنگ خطر کاهش کمک ها به غزه به صدا درآمد