دبیرکل النجباء: استبداد و سلطه ملکه انگلیس نیز او را از مرگ نرهانید

شنبه 19 شهريور 1401
18:06
دبیرکل النجباء: استبداد و سلطه ملکه انگلیس نیز او را از مرگ نرهانید دبیرکل جنبش مقاومت اسلامی «النجباء» در عراق با اشاره به درگذشت ملکه انگلیس و به تاراج رفتن منابع ملت‌های جهان به دستور الیزابت دوم، گفت که عمر طولانی، استبداد و سلطه ملکه از او در برابر قدرت ملک الموت محافظت نکرد.

العالم - عراق

«اکرم الکعبی» دبیرکل جنبش مقاومت اسلامی «النجباء» در عراق، امروز (شنبه)، در حساب کاربری خود در شبکه توئیتر بیانیه‌ای در ارتباط با درگذشت «الیزابت دوم» ملکه سابق انگلیس منتشر کرد.

در بیانیه مذکور آمده است:‌ « [تقدیم] به میلیون‌ها بی‌گناهی که زیر تاج شرارت ملکه الیزابت جان سپردند؛ [تقدیم] به ملت‌هایی که امنیتشان را از دست دادند و منابع آن‌ها به یغما رفت تا الیزابت با طاغوتیان عالم در میان چندین تن طلای سرقت‌شده به این طرف و آن طرف برود.»

دبیرکل النجباء اضافه کرد: « [تقدیم] به کشورهایی که ویران و عقب‌مانده شدند تا الیزابت اجازه تقسیم نفتی را که مالک آن نبود میان کشورهای استکبار و سه‌گانه شوم و شرارت یعنی آمریکا، انگلیس و اسرائیل را بدهد.»

اکرم الکعبی اشاره کرد: «اکنون زمان حساب فرا رسیده است و عدالت آسمانی [خداوند] جبارِ منتقم فصل‌الخطاب خواهد بود. عمر طولانی، استبدادش و سلطه‌اش او را در برابر قدرت ملک الموت محافظت نکرد و جانش را گرفت تا [ملکه] رو‌در‌ور در برابر میلیون‌ها قربانی‌ای که در انتظار پس گرفتن حقشان هستند، بایستد. هیچ رحتمی بر طاغوتیان و هیچ سوگی برای مزدوران نیست. انگلیس دشمن ملت‌هاست.»

کاخ باکینگهام، شامگاه پنجشنبه، در بیانیه‌ای رسما اعلام کرد الیزابت دوم ملکه انگلیس در سن ۹۶ سالگی درگذشته است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

کشتی غیرنظامی روسیه با آتش پهپادی اوکراین غرق شد


ارائه ۱.۶ میلیون خدمت به زائران اربعین و نبود هیچ‌گونه گزارش بیماری واگیردار


رژیم صهیونیستی به دنبال تحمیل واقعیت‌های جدید بر لبنان پیش از مذاکرات رم است


سرپرست وزارت دفاع: صنعت دفاعی باید سریع‌تر از نیاز میدان نبرد حرکت کند


ساز ناکوک سنگاپور برای گروه موسیقی انگلیسی به دلیل برافراشتن پرچم فلسطین


مخالفت رژیم صهیونیستی با اجرای مرحله دوم آتش بس در غزه


خروش ۴ میلیونی زائران جهانی اربعین در عراق


عراقچی بر توسعه روابط ایران و اتیوپی و همکاری در بریکس تأکید کرد


جنبش مجاهدین فلسطین: اسرائیل به دنبال نسل‌کشی است نه آتش‌بس


بازتعریف نقش آسیای مرکزی در ترانزیت و انرژی با گذر از رقابت‌های سنتی


پربیننده ترین خبرها

غازی حمد عضو دفتر سیاسی جنبش حماس: موضوع سلاح به مسائل دیگری مانند خروج اسرائیل از نوار غزه و بازسازی مرتبط است.


صدای انفجارهایی در سلیمانیه در کردستان عراق شنیده شد و گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که این انفجارها ناشی از هدف قرار گرفتن مقر گروه‌های تروریستی جدایی‌طلب بوده است.


شمار مجروحان آمریکایی در جنگ با ایران به ۶۵۳ نفر رسید/۱۸ نفر کشته شدند


ترامپ مدعی دستیابی هیات صلح غزه به توافقی تاریخی شد


منابع عراقی از حملات جدید به مواضع تروریست‌های تجزیه‌طلب در اربیل و سلیمانیه خبر دادند.


پهپادهای ارتش مراکز راهبردی آمریکا را در کویت هدف قرار دادند


انفجارهای شدید در جنوب لبنان


عضو جهاد اسلامی: بند مربوط به سلاح در توافق شرم الشیخ شفاف نیست


ورود پیکر مطهر شهدای حمله آمریکایی-سعودی به کشور


نخست وزیر اسپانیا: همه منابع را برای مقابله با هجوم مهاجران بسیج می کنیم


ترامپ میان واقعیت تلخ و حقیقت ناگوار؛ فرسایش نیروهای متجاوز در سایه وضعیت "نه جنگ، نه صلح"