ائتلاف متجاوز سعودی یک کشتی یمنی دیگر را توقیف کرد

سه شنبه 22 شهريور 1401
17:49
ائتلاف متجاوز سعودی یک کشتی یمنی دیگر را توقیف کرد شرکت نفت یمن اعلام کرد که ائتلاف متجاوز سعودی یک فروند کشتی یمنی حامل بنزین را توقیف کرد.

العالم - یمن

به نقل از المسیره، شرکت نفت یمن اعلام کرد که ائتلاف متجاوز سعودی در جدیدترین اقدام خود در راستای نقض آتش بس اعلام شده از طرف سازمان ملل متحد، یک فروند کشتی یمنی حامل سوخت بنزین را توقیف کرد.

شرکت نفت یمن در بیانیه ای با تاکید بر اینکه تعداد کشتی های توقیفی یمنی به ۳ فروند رسید، افزود: دزدی دریایی ائتلاف متجاوز در سایه سکوت سازمان ملل صورت می گیرد و ادعاهای مقامات سازمان ملل در زمینه صلح و آتش بس دورغ است.

در این بیانیه آمده است: پافشاری ائتلاف متجاوز در تشدید محاصره و نقض مکرر آتش بس در چارچوب جنایت های این ائتلاف علیه ملت یمن صورت می گیرد.

نقض آتش بس از سوی ائتلاف متجاوز سعودی در شرایطی ادامه دارد که محمد عبدالسلام مذاکره کننده ارشد یمنی در سخنانی چهار شرط برای تمدید آتش بس تعیین کرده بود. وی اجرای صحیح بندهای توافق آتش بس، برچیده شدن محاصره یمن، توقف تجاوزات از سوی ائتلاف متجاوز سعودی و پرداخت حقوق کارکنان دولتی را به عنوان چهار شرط صنعاء برای تمدید آتش بس اعلام کرده بود.

گفتنی است عربستان سعودی ار فروردین ۱۳۹۴ در قالب ائتلافی از چند کشور عربی از جمله امارات و با کمک و چراغ سبز آمریکا و حمایت رژیم صهیونیستی، حملات گسترده‌ای را علیه یمن آغاز کرد. برخلاف انتظار سعودی‌ها، حملات آنها به سپر محکم مقاومت ملت یمن برخورد کرد و بعد از هفت سال پایداری و ضربات دردناک یمنی‌ها به عمق اراضی عربستان، به ویژه تأسیسات آرامکو، ریاض به ناچار تن به آتش بس به امید خروج از باتلاق جنگ یمن داد.

مهر

0% ...

آخرین اخبار

فراخوان حماس برای مشارکت مردمی در «جمعه خشم»


محکومیت اظهارات وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی توسط سازمان ملل


تأکید مدیرعامل روس‌اتم بر ادامه ساخت نیروگاه هسته‌ای در ایران با وجود محدودیت‌ها


تشییع ۵۰ شهید از جمله ۱۹ کودک پس از سه سال در غزه


معادلات نظامی جدید نیروهای مسلح یمن برای شکستن محاصره  


عمان: عبور امن از تنگه هرمز جدا از امنیت کل منطقه نیست/ خواهان تشدید تنش نیستیم


بحران مفقودین غزه زیر ۸۰ میلیون تن آوار


مصادره اراضی بین نابلس و رام‌الله توسط رژیم صهیونیستی جهت توسعه شهرک‌ها


بررسی راهکارهای تقویت همکاری‌های گردشگری در دومین کارگروه بریکس


با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم