زلال قرآن (1380)؛

خواندن خداوند در حالت خوف و رجاء چه تاثیری در استجابت دعا دارد؟

چهارشنبه 23 شهريور 1401
23:20
خواندن خداوند در حالت خوف و رجاء چه تاثیری در استجابت دعا دارد؟

العالم _ زلال قرآن

به شهادت آیات زیر:
1– آیه 56 سوره مبارکه اعراف:
« وَلَا تُفْسِدُوا فِي الْأَرْضِ بَعْدَ إِصْلَاحِهَا وَادْعُوهُ خَوْفًا وَطَمَعًا إِنَّ رَحْمَتَ اللَّـهِ قَرِيبٌ مِنَ الْمُحْسِنِينَ»
ترجمه: (هرگزدرزمین پس از آنکه کارآن (به امر حق و شرع رسول حق) نظم و صلاح یافت به فساد و تباهکاری برنخیزید، و خدا را هم از راه ترس و هم از روی امید بخوانید، که البته رحمت خدا به نیکوکاران نزدیک است).
2– آیه 16 سوره مبارکه سجده:
« تَتَجَافَىٰ جُنُوبُهُمْ عَنِ الْمَضَاجِعِ يَدْعُونَ رَبَّهُمْ خَوْفًا وَطَمَعًا وَمِمَّا رَزَقْنَاهُمْ يُنْفِقُونَ»
ترجمه: ((شبها) پهلو از بستر خواب تهی کنند و با بیم و امید (و ناله اشتیاق در نمازشب) خدای خود را بخوانند و آنچه روزی آنها کرده‌ایم (به مسکینان) انفاق کنند).
فرمان خداوند تبارک و تعالی این است که در هر حال خدا را با بیم و امید(در حال خوف ورجاء) بخوانید، و با دعا آمادگی خود را برای اطاعت از خداوند اعلام و در اجرای اوامر الهی از او یاری بطلبید و با امید به فضل و کرم بی انتهای او منتظراستجابت دعای خویش باشید.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

قرارگاه خاتم: ملت ایران اراده الهی خود را بر دشمنان تحمیل کرد


بیانیه دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی درباره توافق پایان جنگ میان ایران و آمریکا


توضیحات غریب‌آبادی درباره تفاهم با آمریکا؛ دو اقدام فوری از همین لحظه


محکومیت شدید حمله اسرائیل به بیروت؛ هشدار تهران درباره پیامدهای آتش‌افروزی


سه پیام رئیس جمهور اسلامی ایران در ایکس با موضوع مردم، میدان و منافع ملی


ولایتی: خطای محاسباتی در بیروت صبر را به پایان رساند


کارشناس عرب: آمریکا شریک کامل اسرائیل در جنایت در لبنان است


سودان گرفتار در آتش جنگ، فساد و بحران معیشتی + فیلم


سردار قاآنی: پیروزی حزب الله قهرمان بر پست‌فطرتان صهیونیست در راه است


برخورد دو بالگرد در برزیل ۶ کشته بر جای گذاشت + فیلم