چین ناوهای آمریکا و کانادا را در تنگه تایوان ردیابی می‌کند

چهارشنبه 30 شهريور 1401
11:43
چین ناوهای آمریکا و کانادا را در تنگه تایوان ردیابی می‌کند سخنگوی ارتش چین اعلام کرد: از نزدیک ناوهای جنگی آمریکا و کانادا را در تنگه تایوان ردیابی می‌شوند.

العالم ـ آسیا

بنابر گزارش تلویزیون جهانی چین، یک سخنگوی ارتش چین اعلام کرد: از نزدیک ناوهای های جنگی ایالات متحده و کانادا که از تنگه تایوان عبور می کنند را ردیابی کرده است.

وی گفت که فرماندهی جبهه شرقی، برای مقابله قاطعانه با تمام تهدیدات و تحریکات و حفظ حاکمیت ملی و تمامیت ارضی، در آماده باش کامل است.

نیروی دریایی آمریکا روز چهارشنبه در بیانیه ای اعلام کرد: ناو جنگی آمریکا «یواس‌اس هیگینز» (USS Higgins)؛ با توانایی موشک های هدایت شونده روز سه شنبه (روز گذشته به وقت محلی) از تنگه تایوان عبور کرد.

در این بیانیه آمده است؛ عبور این ناو آمریکایی از تنگه تایوان با همراهی ناوچه «اچ‌ام‌سی‌اس ونکور» (HMCS Vancouver) مدل «هلیفاکس» (Halifax-class) نیروی دریایی کانادا صورت گرفت.

به گزارش ایرنا، براساس اعلام نیروی دریایی آمریکا، عبور این دو فروند ناو جنگی از آبراه تایوان بدور از هر قلمرو دریایی و ساحلی کشوری بوده و این اقدام نمایانگر تعهد آمریکا و شرکا و متحدان خود نسبت به داشتن منطقه ای آزاد در محدوده دریایی اقیانوس هند – آرام است.

تارنمای این رسانه آمریکایی نوشت: طی سه هفته گذشته این سومین باری است که آمریکا اقدام به اعزام ناوهای جنگی خود از آبراه تایوان می کند.

0% ...

آخرین اخبار

دیدار غریب آبادی با معاون وزیر خارجه نروژ ، سفیر فرانسه و رئیس بانک بریکس


ترامپ با تکرار لفاظی‌ها، پیشنهاد ایران را غیرقابل پذیرش خواند


ولایتی خطاب به ترامپ: شما را در «میدان» شکست دادیم؛ گمان نکن پیروزِ دیپلماسی خواهی شد


تأکید عراق بر مخالفت با استفاده از خاک این کشور علیه همسایگان


سفیر ایران در آیمو : اقدام آمریکا علیه دو نفتکش حامل خدمه ایرانی غیرقانونی است


لیبرمن: پهپادهای حزب‌الله، سربازان ما را به «اردک‌هایی در میدان تیر» تبدیل کردند


رایزنی فرستاده شخصی گوترش در پاکستان درباره روند دیپلماسی در منطقه


مظنون تیراندازی مراسم کاخ سفید اتهام تلاش برای ترور ترامپ را رد کرد


ابتلای شهروندان آمریکایی و فرانسوی به هانتاویروس


اولیانوف: درخواست آمریکا برای نابودی تاسیسات هسته‌ای ایران با ان‌پی‌تی در تضاد است