طالبان: از کشت خشخاش در افغانستان جلوگیری شده است

شنبه 2 مهر 1401
17:12
طالبان: از کشت خشخاش در افغانستان جلوگیری شده است
معاون اول نخست وزیر دولت موقت طالبان گفت: طی سال گذشته از کشت و قاچاق مواد مخدر جلوگیری شده است.

العالم - آسیا

در حالی که برخی گزارش‌ها از افزایش کشت مواد مخدر در افغانستان خبر داده، «ملا برادر عبدالغنی آخوند» معاون نخست‌وزیر طالبان گفته است که طی یکسال گذشته جلوی کشت خشخاش در افغانستان گرفته شده است.

وی در نشست قدردانی از رسانه‌ها برای پوشش برنامه گزارش عملکرد دولت به مردم گفت: دولت موقت طالبان در یکسال گذشته کشت خشخاش و اختلاس را در افغانستان جلوگیری و حقوق بیش از ۴۰۰هزار کارمند را پرداخت کرده است.

این مقام افزوده است که دولت موقت طالبان همچنین زمینه سرمایه‌گذاری را برای سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی برابر، مشکلات موجود در قسمت تعلیمی و تحصیلی را حل و برای مردم در امور اداری نیز سهولت ایجاد کرد.

اما بازرسی ویژه آمریکا در افغانستان یا سیگار در گزارشی از کشت مواد مخدر در افغانستان گفته است که به رغم ممنوعیت مواد مخدر از سوی طالبان، کشت این محصول در ولایت‌های جنوبی از جمله هلمند و قندهار طی سال جاری میلادی افزایش یافته است.

این نهاد آمریکایی اضافه کرد: مواد مخدر به راحتی در بازارهای محلی هلمند و قندهار دادو ستد شده و کشاورزان این منطقه چاره‌ای جز کشت این محصول در اوضاع اقتصادی کنونی افغانستان ندارند.

رهبری طالبان طی فرمانی در سراسر افغاستان استعمال و انتقال، خرید و فروش، واردات و صادرات و کارخانه‌های تولید هرگونه مواد مخدر و مشروبات الکلی نیز ممنوع کرده است.

براساس فرمان رهبری طالبان همچنین در سراسر افغاستان استعمال و انتقال، خرید و فروش، واردات و صادرات و کارخانه‌های تولید هرگونه مواد مخدر و مشروبات الکلی نیز ممنوع شده است.

این فرمان در حالی صادر می‌شود که افغانستان یکی از عمده‌ترین کشورهای تولید کننده مواد مخدر جهان است و به تنهایی 90 درصد تریاک جهان را تامین می‌کند.

به گزارش فارس، در مدت 20 سال حضور نیروهای خارجی در افغانستان تولید و کشت مواد مخدر در این کشور به صورت بی‌سابقه‌ای افزایش یافته بود.

0% ...

آخرین اخبار

تلفات سنگین نظامیان آمریکایی‌ در منطقه؛ ۲۲۱ کشته و زخمی در ۲۴ ساعت گذشته


قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا: منافع و پایگاه‌های آمریکا و اسرائیل هدف حملات ایران هستند


آغاز موج بیست و پنجم عملیات وعده صادق ۴


ایران خواستار اعطای فوری «حفاظت تقویت‌شده» یونسکو به همه محوطه‌های میراث‌جهانی کشور شد


سردار شکارچی: هر مبدا تجاوزی علیه ایران، هدف مشروع ماست


مسئول یمنی: یمن آماده پشتیبانی از ایران است


هشدار وزارت اطلاعات به ستون پنجم دشمن در ایران: با شدت برخورد خواهیم کرد


پزشکیان: دشمنان خواب تسلیم ایران را به گور خواهند برد


رسانه‌ اسرائیلی: موشک جدید ایران زمان هشدار را به یک دقیقه کاهش داده


هلی برن نظامیان صهیونیستی در دره بقاع ناکام ماند