بن حبتور در گفتگو با العالم مطرح کرد؛

تلاش آمریکایی ها برای ملتهب کردن فضای داخلی ایران/ القاعده و داعش ابزار آمریکایی‌ها هستند

دوشنبه 4 مهر 1401
19:20
تلاش آمریکایی ها برای ملتهب کردن فضای داخلی ایران/ القاعده و داعش ابزار آمریکایی‌ها هستند نخست‌وزیر دولت نجات ملی یمن با اشاره به اینکه عناصر داعش و القاعده ابزارهای آمریکایی علیه محور مقاومت هستند، اظهار داشت که این طرف‌ها اکنون برای ملتهب کردن اوضاع داخلی ایران از طریق ایجاد آشوب و هرج و مرج تلاش می‌کنند.

العالم- ایران

"عبدالعزیز بن حبتور" در گفت‌وگو با شبکه العالم افزود: ما از همان لحظه اول گفته‌ایم که القاعده و داعش ابزار آمریکایی‌ها هستند و همچنین توسط جنبش صهیونیستی هدایت می‌شوند و در اصل علیه محور مقاومتی که در برابر پروژه آمریکایی-صهیونیستی در منطقه عربی مقاومت می‌کنند، قرار گرفته‌اند.

بن حبتور گفت: آمریکا امروز با ایجاد هرج و مرج و آشوب، این عناصر را برای هدف قرار دادن ایران استخدام می‌کند. آنها همچنین پشت کشتار بی‌گناهان در عراق هستند و اکنون بخش‌هایی از شمال سوریه را تحت کنترل دارند.

0% ...

آخرین اخبار

آغاز مرحله آزمایشی مسیر ترانزیتی جدید دوشنبه - کابل - تهران در ماه آینده


گزارش پولیتیکو: اشتباه محاسباتی واشنگتن در جنگ با ایران؛ از درک نادرست انگیزه‌ها تا غافلگیری در میدان


پس از پیگیری فدراسیون؛ کاپ کشتی آزاد ایران به کشور رسید


رایزنی وزرای کشور ایران و قطر در باره تحولات اخیر منطقه


دعوت وزارت علوم از ایرانیان خارج از کشور برای همکاری پژوهشی


آمار مرزبانی فراجا؛ خروج بیش از ۳ میلیون زائر برای اربعین


آمار فرمانده قرارگاه اربعین فراجا؛ بازگشت ۱.۷ میلیون زائر با سلامت کامل


نوجوان ایرانی بهترین دروازه‌بان هاکی زیر ۱۸ سال آسیا


تغییر الگوی توسعه فناوری کشور؛ تمرکز بر نوآوری


جنگ هوش مصنوعی؛ ابتکار ۱۰ میلیارد یورویی اروپا برای مقابله با شرق و غرب جهان