جاسوسی از مقامات ارشد اندونزی با جاسوس افزار رژیم صهیونیستی

شنبه 9 مهر 1401
19:26
جاسوسی از مقامات ارشد اندونزی با جاسوس افزار رژیم صهیونیستی منابع رسانه‌ای از استفاده از جاسوس‌افزار ساخت شرکت صهیونیستی "NSO" برای جاسوسی از مقامات دولتی و نظامی در اندونزی پرده برداشتند.

العالم - آسیا

خبرگزاری رویترز امروز (جمعه) به نقل از ۹ منبع مطلع فاش کرد که مقامات ارشد دولت و ارتش اندونزی در سال ۲۰۲۱ با یک برنامه جاسوسی توسعه یافته توسط شرکت امنیتی اسرائیلی "NSO Group" هدف جاسوسی قرار گرفتند.

برپایه این گزارش، این برنامه برای جاسوسی از بیش از ۱۲ مقام اندونزیایی از جمله وزیر اقتصاد اندونزی و چندین مقام نظامی ارشد، دیپلمات‌ها و مشاوران وزارت دفاع و امور خارجه این کشور مورد استفاده قرار گرفته شده است.

شرکت اپل شش مورد از این اهداف را در ایمیل‌های ارسال شده در نوامبر ۲۰۲۱ مشخص اما اطلاعاتی درباره جزئیات این اقدام و هویت هکرها ارائه نکرده بود.

این شرکت همچنین اعلام کرد که هکرها از برنامه‌ای به نام "ForcedEntry" که توسط NSO Group توسعه داده شده است، استفاده کرده‌اند. این برنامه به مهاجمان اجازه می‌دهد مستقیماً گوشی‌های آیفون و سایر دستگاه‌های اپل را بدون هیچ اقدام از سوی کاربر آلوده کنند.

رویترز به نقل از کارشناسان امنیت سایبری اعلام کرد که تلاش برای هدف قرار دادن مقامات اندونزیایی یکی از بزرگترین موارد استفاده از این نرم افزار صهیونیستی برای هک کردن پرسنل دولتی و نظامی تا به امروز بوده است.

بهمن سال ۱۴۰۰ پلیس رژیم صهیونیستی برای نخستین بار به استفاده غیرقانونی از بدافزار جاسوسی پگاسوس اعتراف و اعلام کرد: داده‌ها پس از تحقیقات داخلی تغییر کرده و ما استفاده از پگاسوس علیه اسرائیلی‌ها را تایید می‌کنیم.

جنجال بر سر نرم‌افزار جاسوسی پگاسوس حدود پنج ماه پیش از اعتراف پلیس رژیم اسرائیل و پس از انتشار گزارشی از سوی چندین رسانه جهانی در مورد نفوذ این نرم‌افزار جاسوسی به تلفن‌های همراه چندین فعال سیاسی، خبرنگار و مقام سیاسی در جهان آغاز شد.

به گزارش ایرنا، تحقیقات جامع بیش از ۱۷ سازمان خبری نشان داد که از این نرم‌افزار جاسوسی ساخت شرکت فناوری صهیونیستی «NSO» برای جاسوسی از گوشی‌های همراه صدها خبرنگار، فعال سیاسی و اجتماعی و همچنین سیاستمدار در سرتاسر جهان استفاده شده است.

0% ...

آخرین اخبار

اثر جدید کمال شرف با شرف با کنایه به پنهان‌شدن ترامپ توی کامیون حمل غذا از ترس انتقام ایران


ویرانگری اسرائیل در جنوب لبنان در سایه توهم «توافقنامه چارچوب»


ام اس ناو: ایران زنجیره تأمین ناو آبراهام لینکلن آمریکا را قطع کرد


نمایندگی وزارت خارجه پیگیر سرنوشت دریانوردان هرمزگانی


کسب ۵ نشان طلا و ۲ برنز تکواندوکاران ایران در پاکستان


به‌زودی توهمات ترامپ متوهم را اصلاح می‌کنیم


دیدار دبیر شورای عالی امنیت ملی با خانواده شهید لاریجانی


مراسم بزرگداشت چهلم «آقای شهید ایران»؛ مصلای امام خمینی(ره) تهران


طرح جدید برای محدودکردن اختیارات جنگی ترامپ مقابل عمان


ماجرای تغییر ارز ترجیحی داروها/ موج جدید گرانی داروها آغاز نمی‌شود