استرالیا ۲۸ مقام دولت روسیه را تحریم می‌کند

يکشنبه 10 مهر 1401
09:22
استرالیا ۲۸ مقام دولت روسیه را تحریم می‌کند در پی الحاق مناطق شرقی اوکراین به روسیه، دولت استرالیا اعلام کرد ده‌ها شخصیت و مقام ارشد دولت روسیه را به فهرست تحریم‌های خود اضافه خواهد کرد.

العالم - آسیا - اروپا

به نقل از اسپوتنیک، «پنی وانگ»، وزیر خارجه استرالیا اعلام کرد به علت برگزاری همه‌پرسی پیوستن به روسیه در مناطق شرقی اوکراین، ۲۸ نفر از مقامات دولت روسیه را به فهرست تحریم‌های خود اضافه خواهد کرد.

وانگ با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد تحریم‌های مالی و ممنوعیت سفر به استرالیا علیه ۲۸ نفر اعمال خواهد شد که شامل جدایی‌طلبان (مناطق شرقی اوکراین)، وزرا و مقامات ارشد دولت روسیه هستند.

در بیانیه وزیر خارجه استرالیا آمده که این تحریم‌ها «موضع سرسختانه استرالیا را نسبت به اقدامات ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه و همچنین کسانی نشان می‌دهد که دستورات او را اجرا می‌کنند».

روز جمعه ۳۰ سپتامبر، ولادیمیر پوتین اسناد الحاق رسمی جمهوری‌های دونتسک، لوهانسک و مناطق خرسون و زاپروژیا به قلمرو روسیه را امضا کرد.

جمهوری‌های دونتسک و لوهانسک و مناطق زاپروژیا و خرسون از ۲۳ تا ۲۷ سپتامبر (اول تا پنجم مهر) برای پیوستن به روسیه همه‌پرسی برگزار کردند و اکثریت رای‌دهندگان با الحاق این مناطق به روسیه موافقت کردند.

0% ...

آخرین اخبار

لو پن: ایران قدرتمند از گذشته از جنگ خارج شد


رئیس جمهور لبنان: مذاکرات با اسرائیل در واشنگتن ادامه دارد


گزارش العالم از استقبال ویژه پاکستان از پزشکیان در آسمان + ویدئو


تداوم موج گرما در اروپا؛ فرانسه در خاموشی فرو رفت


با افزایش بی سابقه دما،حمل و نقل انگلیس گرمازده شد


سخنگوی کرملین: تفاهم‌نامه ایران و آمریکا برای منطقه و کل جهان سازنده است


تهدید نامتقارن و غیرسنتی را به فرصت‌ ساخت نظم نوین عادلانه تبدیل کنیم


ویدیوگرافیک/ روابط ایران و پاکستان؛ از برادری 80 ساله تا افق های جدید همکاری


سفر رییس جمهور به مشهد در شب تاسوعای حسینی


طارمی: ارزش واقعی جام‌جهانی، همدلی و اتحاد بیشتر ایرانیان است