بسیجی مدافع امنیت در قشم به شهادت ‌رسید

يکشنبه 10 مهر 1401
18:20
بسیجی مدافع امنیت در قشم به شهادت ‌رسید فرماندار قشم از شهادت مجتبی امیری‌دوماری از بسیجیان این شهرستان که در اغتشاشات سی‌ام شهریور‌ماه به دست اغتشاشگران زخمی شده بود خبر داد.

العالم - ایران / سیاسی

محمد محمد‌حسینی امروز در قشم ضمن تایید خبر شهادت مجتبی امیری‌دوماری از بسیجیان شهرستان قشم در اغتشاشات اخیر اظهار داشت: وی که توسط آشوبگران مسلح به طور وحشیانه مورد اثابت دو گلوله قرار گرفته بود شب گذشته به علت شدت جراحات وارده در بیمارستان شهید محمدی بندرعباس به لقاالله پیوست.

وی با بیان اینکه این شهید گرانقدر بلافاصله پس از مجروح شدن به بیمارستان قشم منتقل شده بود و در آن محل اقدامات اولیه بر روی وی صورت گرفته بود برای اطمینان خاطر بیشتر و با مشاوره پزشکان به مرکز استان ارجاع داده شده بود.

فرماندار قشم با بیان اینکه در همان ساعات اولیه و با هوشیاری نیروهای امنیتی و انتظامی و سایر دستگاه‌های مرتبط آرامش به شهرستان مرزی قشم برگشت اضافه کرد: شهید بزرگوار امیری‌دوماری در اعتراض و با هدف جلوگیری از اقدامات مخربی همانند توهین به مقدسات از جمله پرچم جمهوری اسلامی و نمادهای عاشورایی توسط آشوبگران مورد هدف گلوله قرار گرفته بود.

وی ضمن تسلیت این ضایعه به خانواده و مردم ولایتمدار شهرستان قشم گفت:‌ مرحوم امیری‌دوماری عضو بسیج هنرمندان شهرستان و متولد سال 1367 بود که به دست کوردلان که در هفته پایان ماه صفر به شهادت رسید و نام خود را جاودانه کرد.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

فرمانده هوافضای سپاه: سوخت پیشران قدرت موشکی، فریاد بلند آحاد ملت غیور و ولایت‌مدار ایران است


آزادی ۶۰ اسیر فلسطینی دربند رژیم صهیونیستی


حمایت یمن از عراق در برابر تهدیدهای عربستان سعودی


هر شرکت و کشوری که از محل دارایی های ایران مبلغی دریافت کند اجازه عبور از تنگه را نخواهد داشت


قالیباف: تأمین معیشت مردم و نیرو‌های مسلح، اولویت است


حماس: دعوت کاتس به تخریب یک اردوگاه دیگر، دعوتی تروریستی و فاشیستی است


تماس تلفنی وزیر خارجه ژاپن با عراقچی


فایننشال تایمز: ضربات موشکی دقیق ایران ادامه دارد


نخست وزیر عراق راهی ترکیه شد


توزیع ۱۲ میلیون بطری آب و راه‌اندازی بیمارستان‌های صحرایی در مرزها


پربیننده ترین خبرها

پنتاگون در تازه ترین آمار خود مدعی شد از زمان آغاز جنگ با ایران در 28 فوریه، 18 سرباز آمریکایی کشته و 624 نفر دیگر زخمی شده‌اند.


منابع خبری آمریکا از تیراندازی در مرکز شهر سیاتل ایالت واشنگتن و زخمی شدن چند نفر بر اساس گزارش‌های اولیه خبر دادند.


سناتور دموکرات: مقام‌های دولت ترامپ درباره جنگ علیه ایران سرگردان هستند


اعتراف پنتاگون به تلفات نظامیان خود؛ ۱۸ نظامی کشته و ۶۲۴ نفر دیگر زخمی شده‌اند


بقائی:آمریکا بستر مناسب برای گفت‌وگو را از بین برد/تبادل پیام از طریق میانجی‌ها ادامه دارد


واکنش معاون وزیر خارجه به فاسد خواندن دیوان بین المللی کیفری از سوی آمریکا


کارشناس علوم سیاسی: آمریکا از فرسایش توان نظامی خود و قدرت پاسخ ایران هراس دارد + ویدئو


حملات توپخانه ای جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


مقام آگاه: با ۶ کشتی عبوری از مسیر ناایمن در تنگه هرمز برخورد شد


عربستان با محاصره یمن، جان ۱۲۰ هزار بیمار سرطانی را به خطر انداخته است+فیلم


یورش نظامیان صهیونیست به قدس و کرانه باختری+ فیلم