ادامه غارت منابع سوریه؛ آمریکاییها ۴۸ تانکر نفت را به عراق بردند

سه شنبه 12 مهر 1401
09:48
ادامه غارت منابع سوریه؛ آمریکاییها ۴۸ تانکر نفت را به عراق بردند اشغالگران آمریکایی در ادامه غارت منابع نفتی مناطق تحت اشغال خود در سوریه، ۴۸ تانکر نفت را به پایگاه خود در عراق منتقل کردند.

العالم - جهان اسلام

به نقل از پایگاه خبری العهد، منابع محلی در سوریه گفتند که کاروانی متشکل از ۴۸ تانکر نفت سرقتی از میادین نفتی الجزیره سوریه از طریق گذرگاه غیرقانونی "المحمودیه" در چند نوبت به سمت خاک عراق حرکت کرد.

شایان ذکر است نیروهای اشغالگر آمریکایی در شهریور ماه سال جاری صدها دستگاه تانکر حامل نفت را از سوریه به غارت بردند که آخرین بار در هفته گذشته اقدام به خارج کردن ۱۴ دستگاه تانکر حامل نفت از این کشور به مقصد عراق کردند.

با شکست گروه تروریستی «داعش» به عنوان بازوی نظامی آمریکا در سوریه در آذر ماه سال ۱۳۹۶، نیروهای آمریکایی مستقیما جایگزین این گروهک شدند و دقیقا از همان زمان نیز به جای داعش شروع به استخراج و سرقت نفت سوریه کردند.

مناطق تحت اشغال نیروهای آمریکایی و شبه نظامیان موسوم به «نیروهای دمکراتیک سوریه» (قسد) تحت حمایت آن‌ها در الحسکه و دیگر مناطق شمالی سوریه، همواره شاهد اعتراضات شهروندان سوری به حضور اقدامات تروریستی اشغالگران و شبه نظامیان علیه ساکنان این مناطق است.

دولت سوریه بارها تاکید کرده است که این شبه نظامیان و آمریکایی‌ها در شرق و شمال شرق سوریه هدفی جز غارت نفت ندارند و حضور آنان غیر قانونی است.

0% ...

آخرین اخبار

معاون وزیر جنگ آمریکا کناره گیری می‌کند


سردار طلایی‌نیک: راه سلطه‌ستیزی فقط قوی شدن است


قالیباف: همکاری‌های اقتصادی ایران و عراق وارد مرحله عملیاتی می‌شود


آمریکا با فروش بنزین زمستانی موافقت کرد


اینستاگرام، صفحهٔ «رواق دارالذکر» را مسدود کرد


سرلشکر وحیدی: دشمنان‌‌هیچ‌گاه‌ از‌ کینه‌توزی‌ علیه‌ این‌ ملت‌‌بزرگ‌ دست‌‌برنمی‌دارند


گزارش خبرنگار العالم درباره اهداف تحریم های جدید آمریکا علیه حزب الله


کرانه باختری در آتش...


تضعیف توافقنامه سازشکارانه دولت لبنان با اشغالگران صهیونیست با افزایش حملات به جنوب لبنان


رئیس مجلس و هیأت پارلمانی همراه وارد تهران شدند