واکنش کاربران فضای مجازی به اقدام صهیونیست ها علیه مسجدالاقصی

چهارشنبه 13 مهر 1401
21:28
واکنش کاربران فضای مجازی به اقدام صهیونیست ها علیه مسجدالاقصی در پی ورود شماری از صهیونیستها به محوطه مسجد الاقصی با حمایت نیروهای رژیم صهیونیستی برای برگزاری عید غفران، کاربران شبکه های اجتماعی فلسطین هشتگ های #خشم – اقصی و #محافظان – از آن محافظت می کنند، را منتشر کردند.

العالم – داغهای مجازی

آنان در این هشتگ ها از اهالی کرانه باختری و قدس دفاع از مسجد الاقصی و مقابله با ورود شهرک نشینان صهیونیست و جلوگیری از تقسیم زمانی و مکانی این مسجد را خواستار شدند.

حازم سمعان نوشت: اقصی متعلق به ماست و شما را از آن بیرون می کنیم.

احمد الدادا تصاویر برگزاری مراسم توراتی در مسجد الاقصی را منتشر کرد.

محمد قشوع شمشیر قدس را از نیام برکشیدیم، فریاد قدس برای ما گرانقدر است، در راه اقصی منطقه را به آتش می کشیم.

احمد الشیخ خلیل نوشت: خوشا به حال آنکه مسجد الاقصی را یاری کند و ننگ بر اشخاصی که تردید کردند و عقب نشینی کردند.

محمود البحابصه نوشت: تجاوز صهیونیستی تمام حرمت ها را در هم شکست پس برای مقدساتتان قیام کنید.

علی سمیع نوشت: اقصی متعلق به ماست، این عقیده ای است که در کوچک ها می کاریم تا در آینده ثمر دهد و تندری در برابر اشغالگران صهیونیست باشد.

هبه ابو عبید نوشت: قلب، دل، جان و جوانانمان فدای تو ای اقصی، ای اهالی قدس، اقصی را تنها نگذارید.

عمار ابو جلیدان نوشت: با خون خود چراغ اقصی را روش نگه می داریم لذا چنین چراغی هرگز خاموش نمی شود.

راجی الهمص نوشت: تمام نیروهای امت برای انجام وظیفه در قبال قدس آماده اند زیرا منشاء تمام انتفاضه ها و انقلابها قدس است.

ابراهیم ابو عواد نوشت: باید از مردم فلسطین در سطوح معنوی و مادی حمایت کنیم، زیرا خط اول دفاع از عربیت و اسلام است.

0% ...

آخرین اخبار

نرخ تورم آمریکا به اوج ۳ ساله صعود کرد


اصول اصلی ایران در مذاکرات اعلام شد


دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: کشورها برای موارد بیشتر هانتاویروس آماده باشند


سنتکام بر تداوم محاصره دریایی ایران تاکید کرد


سازمان ملل: قانون اعدام اسرای فلسطینی راه را برای نقض حقوق بشر باز می‌کند


تجاوز هوایی رژیم صهیونیستی به «نبطیه» در جنوب لبنان


حمله حزب‌الله به پایگاه نظامی ارتش اسرائیل در مرگلیوت


همتی از طراحی برنامه تامین مالی بازسازی اقتصاد ملی خبر داد


سردار طلایی‌نیک: ایران آماده پاسخ بی‌درنگ به تجاوز دشمن است


مأموریت پزشکیان به عارف درباره اینترنت