دستور رئیس‌جمهور برای بررسی حوادث سیستان و بلوچستان

پنج‌شنبه 14 مهر 1401
15:38
دستور رئیس‌جمهور برای بررسی حوادث سیستان و بلوچستان وزیر کشور در پی حوادث اخیر زاهدان، با دستور رئیس‌جمهور مأمور شد برای بررسی همه‌جانبه و ارائه گزارش جامع از ریشه‌ها، علل و عوامل موضوع، به استان سیستان و بلوچستان سفر کند.

العالم - آسیا

در پی حوادث اخیر زاهدان، احمد وحیدی برای بررسی همه‌جانبه موضوع و ارائه گزارش جامع از ریشه‌ها، علل و عوامل موضوع از سوی رئیس‌جمهور مأمور شده است.

همچنین وزیر کشور با دستور رئیس جمهور برای بررسی حوادث اخیر استان سیستان و بلوچستان وارد زاهدان شد.

رئیس جمهور مأموریت محوله به وزیر کشور، با یادآوری نقش بنیادی مردم شریف و وفادار استان سیستان و بلوچستان در تامین امنیت شرق کشور طی سالهای پس از انقلاب و همچنین تأکید بر وحدت و انسجام ملی بعنوان رمز پیشرفت و اقتدار کشور، بر رسیدگی جدی به مسئله و پیگیری وضعیت آسیب دیدگان و خانواده شهدای این حوادث و برخورد قاطعانه با عوامل مخل امنیت و آرامش منطقه تاکید شده است.

0% ...

آخرین اخبار

آموزش نیروهای جدایی طلب سومالی لند در تل آویو


حماس درباره جلوگیری از ورود کمک های بشردوستانه به غزه هشدار داد


گزارش العالم از برگزاری مراسم عرفه در تهران+ ویدیو


فرماندهان ارشد نظامی یمن: دستان مجاهدان ما همچنان بر ماشه است


کره شمالی آزمایش موشکی مبتنی بر هوش مصنوعی انجام داد


آژیر خطر در شمال سرزمین های اشغالی به صدا درآمد


حزب‌الله با ۳۲ عملیات موشکی و پهپادی مواضع ارتش صهیونیستی را هدف قرار داد


دیدار باقری و مشاور امنیت ملی عراق در مسکو با تأکید بر نقش مقاومت در ایجاد ثبات در منطقه


عبور ۲۵ فروند کشتی از تنگه هرمز با هماهنگی نیروی دریایی سپاه


رهبر انصارالله یمن: ایستادگی ایران، الگوی مقابله با دشمن مشترک است