همراهی گروسی با ادعای غربی‌ها: مذاکرات هسته‌ای ایران در بن‌بست است

چهارشنبه 27 مهر 1401
16:24
همراهی گروسی با ادعای غربی‌ها: مذاکرات هسته‌ای ایران در بن‌بست است
مدیرکل آژانس اتمی با تکرار ادعای به بن‌بست رسیدن مذاکرات وین، مدعی شد به دلیل محدودیت دسترسی بازرسان خود به تأسیسات هسته‌ای ایران در ماه‌های اخیر، اطلاعات مهمی را در اختیار ندارند.

العالم _ اروپا

در ادامه ادعاهای مقامات اروپایی و آمریکایی درباره به بن‌بست رسیدن مذاکرات رفع تحریم‌های ایران در وین و اظهار بدبینی نسبت به هرگونه حصول توافق بین طرف‌های شرکت‌کننده، آژانس اتمی نیز این ادعاها را تکرار کرد.

«رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی امروز (چهارشنبه) مدعی شد مذاکرات درباره توافق هسته‌ای ایران که بین ایران و طرف‌های اروپایی و به‌صورت غیرمستقیم با آمریکا در وین انجام شد، به بن‌بست رسیده است.

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، گروسی در مصاحبه با این رسانه طی سفری به آرژانتین، ادعا کرد: «مذاکرات احیای توافق هسته‌ای ایران در بن‌بست قرار دارد. آژانس اتمی هم به دلیل محدودیت دسترسی بازرسان خود [به تأسیسات هسته‌ای ایران] در ماه‌های اخیر، از اطلاعات مهمی بی‌خبر است».

پیش از این نیز «رابرت مالی» نماینده ویژه دولت آمریکا در امور ایران، با اذعان به اینکه احیای توافق هسته‌ای ایران نه در دستورکار و نه تحت تمرکز واشنگتن هم نیست، مدعی شد که هیچ تحرکی در زمینه مذاکرات وین انجام نمی‌شود.

دور جدید مذاکرات رفع تحریم‌های ایران پس از وقفه‌ای پنج‌ ماهه ۱۳ مردادماه در شهر وین آغاز شد. این مذاکرات به مدت چهار روز ادامه داشت و روز ۱۷ مرداد با پرواز هیئت‌های شرکت‌کننده به پایتخت‌ها به پایان رسید.

برگزاری این دور از مذاکرات پس از آن صورت گرفت که بورل در مقاله‌ای در روزنامه فایننشال‌تایمز مدعی شده بود بسته پیشنهادی جدیدی روی میز گذاشته که حاوی راهکارهای به‌روز‌شده‌ای در خصوص رفع تحریم‌ها و گام‌های هسته‌ای ایران است.

تحلیلگران می‌گویند برخی عوامل مانند فشارهای رژیم صهیونیستی، اختلافات با کنگره و مشکلات داخلی در آمریکا دلیل بی‌میلی دولت بایدن برای بازگشت به برجام در ماه‌های گذشته بوده است.

0% ...

آخرین اخبار

کاهش تلفات ناوگان هوایی در جنگ اخیر


محافل سیاسی و مردمی ترکیه خواستار قطع کامل روابط با رژیم صهیونیستی شدند+ فیلم


رژیم صهیونیستی با وجود توافق، حتی از مناطق آزمایشی جنوب لبنان عقب‌نشینی نمی‌کند


آغاز فروش بلیت قطار مراسم تشییع رهبر شهید از ساعت ۱۴ امروز


نامه سفیر ایران به آزاداندیشان آلمانی درباره نقش غرب در جنایت سردشت


معاریو: توافق با لبنان روی کاغذ زیباست، اما اجرای آن بعید به نظر می‌رسد


تاکید رئیس سازمان انرژی اتمی بر تسریع اجرای پروژه تصفیه پساب با فناوری پلاسما


تشریح برنامه وداع، تشییع و بدرقه آقای شهید ایران در سراسر کشور


صادرات ۵۰ میلیون بشکه نفت ایران پس از رفع محاصره آمریکا


اینفانتینو خطاب به تیم ملی فوتبال ایران: دستاورد فوق‌العاده‌ای بود