پنس: مماشات با ایران، روسیه و چین بی‌فایده است

پنج‌شنبه 28 مهر 1401
04:12
پنس: مماشات با ایران، روسیه و چین بی‌فایده است معاون رئیس جمهور پیشین آمریکا با تاکید بر لزوم آماده شدن این کشور برای تقابل شدیدتر با چین، ایران، کره شمالی و روسیه، مدعی شد که مدارا کردن هیچوقت در تاریخ بشر فایده‌ای نداشته است.

العالم-آمریکا

«مایک پنس» معاون رئیس جمهور آمریکا که این روزها در حال انجام سخنرانی‌های انتخاباتی و تلاش برای بازگرداندن حزب جمهوری‌خواه به قدرت در انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۲۰۲۴ است، برای تحریک افکار عمومی این کشور به صحبت‌کردن درباره دولت‌های مخالف با ایالات متحده پرداخت.

پنس شامگاه چهارشنبه طی سخنرانی در اندیشکده «هریتِیج» گفت: «ما باید از طریق داشتن یک ارتش آماده، برای رقابت شدیدتر قدرت با حزب کمونیست چین، ایران، کره شمالی و روسیه احیاشده، آماده گردیم».

وی با به اشتراک گذاشتن بخش‌هایی از صحبت‌هایش در این نشست در صفحه توئیتر خود، نوشت: «این بدان معنی است که منابع مالی کافی برای ارتش خود و تقویت متحدانمان داشته باشیم تا نقش خود را دفاع از ملت و متحدانمان ایفا کنند؛ دقیقا مانند کاری که ما در دولت ترامپ-پنس انجام دادیم».

این سیاستمدار جمهوری‌خواه آمریکایی مدعی شد: «مماشات و مدارا، هیچگاه در تاریخ بشریت فایده‌ای نداشته و اکنون نیز جواب نخواهد داد. اکنون بیش از هر زمان دیگری به یک حزب محافظه‌کار نیاز داریم که به نقش آمریکا به‌عنوان رهبر جهان آزاد و پیشرو در ارزش‌هایمان متعهد باشد».

پنس در بخش دیگری از صحبت‌هایش چین را بزرگترین تهدید برای امنیت آمریکا معرفی کرده و گفت: «دستورکار آزادی آمریکایی شامل ستون‌های جدیدی است که در گذشته از آنها غفلت شده بود؛ امنیت مرزی همان امنیت ملی است، تجارت باید آزاد و منصفانه باشد و آمریکا باید درک کند که چین بزرگترین تهدید برای امنیت و رفاه ما است».

فارس

0% ...

آخرین اخبار

امنیت استیجاری از سوی قدرت‌های فرامنطقه‌ای، سرابی بیش نیست


واشنگتن پست: ایران هنوز از قابلیت موشکی چشمگیری برخوردار است


ماهر حمود: ترامپ پس از شکست نظامی در مواجهه با مقاومت ایران، دچار تناقض گویی شده است


فوتبالیست‌های ایرلندی خواستار تحریم مسابقه لیگ اتحادیه اروپا با اسرائیل شدند


انتقاد عراقچی از تحرکات ضد ایرانی آمریکا و بحرین در شورای امنیت


اردوغان: اسرائیل تهدید امنیتی برای منطقه است


سی‌ان‌ان: ترامپ به دنبال راه خروج از بحران ایران است


هاآرتص: ایران دست‌کم ۲۲۸ دارایی نظامی آمریکا را در ۱۵ پایگاه خاورمیانه هدف قرار داد


عفو بین‌الملل خواستار آزادی فعالان «ناوگان صمود» شد


تحریم‌های آمریکا علیه معاون وزیر نفت عراق و گروه‌های مقاومت