جبهه عمل اسلامی: تصمیم حماس درباره دمشق، تصمیمی تاریخی است

شنبه 30 مهر 1401
09:03
جبهه عمل اسلامی: تصمیم حماس درباره دمشق، تصمیمی تاریخی است جبهه عمل اسلامی لبنان در بیانیه‌ای سفر هیأت جنبش حماس به دمشق و دیدار با «بشار اسد» رئیس جمهور سوریه را ستود.

العالم - لبنان

جبهه عمل اسلامی لبنان در بیانیه‌ای تأکید کرد که تصمیم حماس برای بازگشت به دمشق و ازسرگیری روابط با آن یک تصمیم تاریخی و درست است.

در این بیانیه آمده است که سوریه از لحاظ تاریخی همواره حامی ملت فلسطین، رهبران آن و گروه‌های مبارز فلسطینی از جمله حماس بوده است.

طبق گزارش خبرگزاری لبنان «NNA»، در بیانیه مذکور آمده است:« سوریه امروز از طریق جنگ، جنایت‌های تروریستی و تکفیری و حملات صهیونیستی، بهای مواضع ثابت خود در قبال مسئله فلسطین، مخالفت قاطعانه سازش با دشمن و تسلیم شدن در برابر سیاست دولت شر آمریکا را می‌پردازد».

جبهه عمل اسلامی لبنان همچنین تأکید کرد که اهمیت احیای روابط حماس و سوریه کمتر از عملیات جهادی و رزمی قهرمانانه علیه رژیم اشغالگر نیست.

گروه‌های فلسطینی روز چهارشنبه ۲۷ مهر پس از دیدار با «بشار اسد» رئیس‌جمهور سوریه در کنفرانسی مطبوعاتی شرکت کردند.

خلیل الحیه عضو ارشد دفتر سیاسی حماس در این کنفرانس گفت: دیدار با اسد دیدار گرمی بود و وی از عزم خود برای ارائه حمایت همه جانبه از ملت فلسطین و مقاومت آن گفت.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

امنیت استیجاری از سوی قدرت‌های فرامنطقه‌ای، سرابی بیش نیست


واشنگتن پست: ایران هنوز از قابلیت موشکی چشمگیری برخوردار است


ماهر حمود: ترامپ پس از شکست نظامی در مواجهه با مقاومت ایران، دچار تناقض گویی شده است


فوتبالیست‌های ایرلندی خواستار تحریم مسابقه لیگ اتحادیه اروپا با اسرائیل شدند


انتقاد عراقچی از تحرکات ضد ایرانی آمریکا و بحرین در شورای امنیت


اردوغان: اسرائیل تهدید امنیتی برای منطقه است


سی‌ان‌ان: ترامپ به دنبال راه خروج از بحران ایران است


هاآرتص: ایران دست‌کم ۲۲۸ دارایی نظامی آمریکا را در ۱۵ پایگاه خاورمیانه هدف قرار داد


عفو بین‌الملل خواستار آزادی فعالان «ناوگان صمود» شد


تحریم‌های آمریکا علیه معاون وزیر نفت عراق و گروه‌های مقاومت