هجدهمین مجمع عمومی اوآنا در تهران آغاز به کار کرد

دوشنبه 2 آبان 1401
10:03
هجدهمین مجمع عمومی اوآنا در تهران آغاز به کار کرد هجدهمین اجلاس مجمع عمومی سازمان خبرگزاری های آسیا و اقیانوسیه (اوآنا) امروز (دوشنبه - دوم آبان ماه) طی مراسمی با حضور محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، علی نادری مدیر عامل خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) در تهران و کیم مدیر اجرایی خبرگزاری یونهاپ آغاز به کار کرد.

العالم ـ ایران

در این اجلاس دو روزه ۶۰ نفر از روسا، مدیران و سردبیران ارشد از ۳۵ کشور عضو اوآنا حضور دارند.

«اوآنا» (OANA) نام اختصاری The Organization of Asia-Pacific News Agencies است که در ۲۲ دسامبر سال ۱۹۶۱ (۱ دی ۱۳۴۰) با هدف تسهیل اطلاع رسانی میان کشورهای این منطقه با حمایت سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی ملل متحد (یونسکو) تاسیس شد.

توسعه و تقویت بیش از پیش همکاری‌های رسانه ای بین کشورهای عضو مهم ترین محور و دستور کار اجلاس مجمع عمومی اوآنا در تهران است.

شماری از میهمانان شرکت کننده در این مجمع در روزهای گذشته در بازدید از بخش های مختلف سازمان خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) و نشست با مدیران و سردبیران ایرنا از سفر به تهران ابراز خرسندی کردند.

آنان اظهار امیدواری کردند با برگزاری مجمع تهران شاهد رشد و توسعه روزافزون همکاری های رسانه ای میان کشورهای عضو اوآنا باشند.

ایرنا در اجلاسیه تهران به مدت ۳ سال ریاست این اتحادیه را برعهده خواهد گرفت.

فعالان رسانه‌های خارجی با اشاره به این که بدون تردید اجلاس اوآنا به میزبانی ایرنا اجلاس تاثیرگذار خواهد بود، تصریح کردند، نشست تهران به تقویت و توسعه بیش از پیش همکاری های دو و چند جانبه میان خبرگزاری های کشورهای عضو منجر خواهد شد.

در حال حاضر ۴۳ خبرگزاری از ۳۵ کشور قاره آسیا و اقیانوسیه در این سازمان عضویت دارند و جمهوری اسلامی ایران تنها کشوری است که سه خبرگزاری آن شامل ایرنا، فارس و مهر در اوآنا عضو هستند.

0% ...

آخرین اخبار

فرانسه تجاوز شهرک‌نشینان صهیونیستی به خانه های فلسطینیان را محکوم کرد


گزارش العالم از بازگشت زندگی به آخرین نقطه آزاد شده در لبنان + فیلم


قالیباف: حکم، حکم ولایت و رهبری است


بحران در اردوگاه نتانیاهو؛ شکاف‌های حزبی در لیکود عمیق‌تر شد


پس از رد توافق غزه از سوی اسرائیل؛ کوشنر راهی سرزمین‌های اشغالی و مصر می‌شود


اقدام خصمانه کانادا علیه ایران با اعمال تحریم های جدید


حمله پهپادی یمن به تاسیسات آرامکو در نجران+ فیلم


گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و یونان


غریب‌آبادی : مقاومت اسلامی محاسبات مبتنی بر زور را شکست داد


پاکستان مسیر رسیدن به ثبات منطقه‌ای را در اجرای عملی تفاهم‌نامه اسلام‌آباد می‌بیند