هرتزوگ: در سفر به آمریکا با بایدن درباره تهدید ایران و توافق لبنان صحبت خواهم کرد

سه شنبه 3 آبان 1401
08:00
هرتزوگ: در سفر به آمریکا با بایدن درباره تهدید ایران و توافق لبنان صحبت خواهم کرد رئیس رژیم صهیونیستی برای سفری دو روزه عازم واشینگتن شده است.

العالم - فلسطین اشغالی

به نقل از وب‌سایت تایمز آو اسرائیل، اسحاق هرتزوگ، رئیس رژیم صهیونیستی دوشنبه شب - به وقت محلی - برای یک سفر دو روزه عازم واشینگتن شد و قرار است در این سفر با جو بایدن، رئیس جمهور ایالات متحده، مقامات ارشد دولت آمریکا، اعضای کنگره و رهبران محلی یهودیان دیدار کند.

هرتزوگ پیش از خروج از سرزمین‌های اشغالی بیانیه‌ای منتشر کرد و در آن با تکرار ادعا‌های بی‌اساس درباره ایران، گفت به دعوت «دوست» خود بایدن به این سفر می رود و بر تحولات منطقه‌ای متمرکز خواهد بود؛ از جمله مهم‌ترین آنها «تهدید ایران، که نه تنها خاورمیانه، بلکه جهان را بی‌ثبات می‌کند، و مستلزم یک موضع محکم و متحد است.»

به گفته دفتر او، هرتزوگ زمانی که رئیس جمهور آمریکا در ژوئیه امسال در سرزمین‌های اشغالی حضور داشت، از سوی بایدن برای سفر به آمریکا دعوت شد.

رئیس رژیم صهیونیستی همچنین گفت قصد دارد تحولات مهم منطقه از توافق ابراهیم گرفته تا توافق گاز با لبنان و همچنین تمایل و امید رژیم صهیونیستی به پیوستن کشورهای بیشتری به دایره به اصطلاح صلح منطقه را مورد بحث و بررسی قرار دهد.

سفر او در حالی انجام می شود که ایالات متحده نسبت به خشونت های اخیر در کرانه باختری ابراز نگرانی کرده است، و پس از آن که محمود عباس در دیدار با ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، اعتبار آمریکا را به عنوان یک شریک بی‌طرف در مذاکرات صلح زیر سؤال برد، کاخ سفید رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین را سرزنش کرد.

0% ...

آخرین اخبار

انهدام موشک کروز آمریکایی در آسمان کهنوج


قالیباف: همکاری ایران و عراق می‌تواند بسیاری از مسائل منطقه را حل کند


صهیونیست‌ها ۴ فلسطینی را در کرانه باختری شهید و ۴ نفر دیگر را زخمی کردند


سپاه: زاغه مهمات پایگاه آمریکا در علی السالم متلاشی شد


آمریکا سفیر مالزی را احضار کرد


موج دیگری ازحملات پهپادی ارتش به پایگاه‌های‌آمریکا در کویت


چین و آسه‌آن، تداوم مذاکرات میان ایران و آمریکا را خواستار شدند


بقائی: سازمان همکاری شانگهای اهمیت ویژه‌ای برای ایران دارد


صنعا: اظهارات ترامپ درباره یمن، دخالت او در تداوم محاصره را ثابت می‌کند


عراقچی: شانگهای باید به صدایی رسا در دفاع از احترام به حاکمیت ملی تبدیل شود