رسانه صهیونیست: اسرائیل از انتخاب "سوناک" خوشحال است

چهارشنبه 4 آبان 1401
10:45
رسانه صهیونیست: اسرائیل از انتخاب  یک رسانه رژیم صهیونیستی از انتخاب "ریشی سوناک" به نخست وزیری انگلیس ابراز خوشحالی و شادمانی کرد.

العالم - اروپا - فلسطین اشغالی

روزنامه صهیونیستی "اسرائیل الیوم" با اشاره به انتخاب ریشی سوناک به عنوان نخست وزیر جدید انگلیس نوشت: اسرائیل از انتخاب ریشی سوناک به نخست وزیری انگلیس خرسند است زیرا او به خصومت و دشمنی با جنبش تحریم «BDS« مشهور است و همچنین اعتقاد راسخ دارد که (قدس) پایتخت تاریخی (رژیم جعلی) اسرائیل است و ممکن است که سفارت انگلیس را به این شهر منتقل کند.

کمپین بایکوت و عدم سرمایه‌گذاری و تحریم رژیم اسرائیل (Boycott, Divestment and Sanctions (BDS)) جنبشی جهانی است که هدف آن تحت فشار قرار دادن این رژیم با اهرم‌های اقتصادی جهت پایان اشغال سرزمین فلسطین، رفع تبعیض و به رسمیت شناختن حق بازگشت میلیونها آواره فلسطینی به کشور خودشان است.

سوناک روز دوشنبه به عنوان رهبر جدید حزب محافظه‌کار معرفی شد. او ساعاتی پیش با پادشاه انگلیس دیدار کرد و رسما به‌ عنوان نخست وزیر جدید انگلیس منصوب شد.

ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

سفیر ایران در آلمان: تاریخ عاملان و حامیان جنایت شیمیایی سردشت را فراموش نمی‌کند


وزارت خارجه: بمباران شیمیایی سردشت یادآور یکی از هولناک‌ترین جنایت‌های قرن است


اعلام وضع فوق العاده در تل‌آویو پس از اعلام احتمال بمب‌گذاری‌


‏ بقائی: آفرین به تیم ملی فوتبال که اجازه نداد فشارهای غیرانسانی او را از دویدن باز دارد


دیدارهای عراقچی با رئیس دفتر نخست‌وزیر و مشاور امنیت ملی عراق


نگرانی نتانیاهو از احتمال فروش اف-۳۵ به ترکیه


فراکسیون وفاداری به مقاومت: «توافق چارچوب» بدتر از توافق ۱۷ می است


روایت تلخ روزنامه‌نگار فلسطینی از شکنجه‌ در زندان‌های اسرائیل+ فیلم


مفتی جعفری لبنان: «توافق چارچوب» فاجعه‌ای ملی برای خدمت به اهداف صهیونیستی است


 توافق چارچوب؛ دولت لبنان اشغالگری را تایید کرده است