انصارالله: حمله تروریستی شیراز باعث افزایش همبستگی ملت ایران خواهد شد

پنج‌شنبه 5 آبان 1401
02:25
انصارالله: حمله تروریستی شیراز باعث افزایش همبستگی ملت ایران خواهد شد «محمدعلی الحوثی» عضو ارشد شورای عالی سیاسی جنبش انصارالله یمن به حمله تروریستی حرم شاه چراغ در شیراز واکنش نشان داد و گفت که حمله تروریستی شیراز باعث افزایش همبستگی ملت ایران خواهد شد.

العالم-یمن

«محمدعلی الحوثی» رئیس کمیته عالی انقلاب یمن در واکنش به حمله تروریستی حرم شاه چراغ در شیراز در صفحه توییتر خود نوشت: « حمله تروریستی شیراز باعث افزایش همبستگی ملت ایران خواهد شد».

عضو ارشد شورای عالی سیاسی جنبش انصارالله یمن تأکید کرد که «ما حادثه تروریستی حمله به نمازگزاران در شهر شیراز را محکوم می‌کنیم».

محمد علی الحوثی در ادامه توئیت خود نوشت که « یمن به رهبری ایران و خانواده شهدا صمیمانه تسلیت می‌گوید».

وی تأکید کرد که «ما مطمئن هستیم که این جنایت وحشتناک باعث افزایش همبستگی ملت ایران در رویارویی با نقشه‌های دشمنان ایران خواهد شد».

عصر روز چهارشنبه یک فرد مسلح با تیراندازی به سمت حرم مطهر شاهچراغ (ع)، 15 نفر از از زائران را شهید و تعدادی را هم مجروح کرد.

گروه تروریستی داعش مسئولیت حمله به حرم شاه‌چراغ شیراز را برعهده گرفت.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

شکار پهپاد جاسوسی در جنوب کشور


حمله به عقبه اردن و تخلیه فرودگاه رامون از سوخت رسان های آمریکایی + فیلم


اظهارات جنجالی وزیر اروپایی درباره مسلمانان + فیلم


استاندارد دوگانه آژانس؛ سکوت مقابل حمله متجاوزانه آمریکا به نیروگاه دارخوین


فروپاشی بهداشت در سایه سکوت مرگبار جهانی+ فیلم


عراقچی: دشمن اشتباه محاسباتی داشت و تصور مقاومت ایران را نمی‌کرد


دیدارهای جداگانه مقام های عراقی و ترک با امیر قطر درباره کاهش تنش در منطقه


سازمان انرژی اتمی حمله آمریکا به نیروگاه دارخوین را محکوم کرد


اژه‌ای: در هیچ یک از رسیدگی‌های قضایی سوگیری سیاسی نداریم


نیروی دریایی سپاه: دو کشتی متخلف در مسیر ناایمن تنگه هرمز دچار حادثه شدند