شهادت یکی از نیروهای کتائب القسام در تونل‌های مقاومت

شنبه 7 آبان 1401
13:09
شهادت یکی از نیروهای کتائب القسام در تونل‌های مقاومت
شاخه نظامی جنبش حماس در نوار غزه از جان باختن یکی از عناصر خود در پی جراحت در حین فعالیت در یکی از تونل های مقاومت خبر داد.

العالم - فلسطین اشغالی

کتائب القسام، شاخه نظامی جنبش حماس در نوار غزه امروز شنبه اعلام کرد که یکی از عناصر خود در پی جراحت در حین فعالیت در یکی از تونل های مقاومت به شهادت رسید.

به گزارش آناتولی، کتائب در بیانیه ای اعلام کرد که شاکر دبور 29 ساله از روستای بیت حانون در شمال نوار غزه که چند هفته پیش در حین فعالیت در تونل مقاومت مجروح شده بود، جان باخت.

کتائب اعلام کرد که زندگی او سرشار از بخشش، جهاد، فداکاری و تقید بود و ما او را از شهدا به شمار می آوریم.

گروه های فلسطینی، هر از چندگاهی از شهادت عناصر خود در حین انجام فعالیت درون سازمانی از جمله تمرین ها، توسعه تجهیزات نظامی یا حفر تونل خبر می دهد.

0% ...

آخرین اخبار

اگر آمریکا به تفاهم نامه پایبند باشد به تعهداتمان عمل می‌کنیم


وزیر جنگ رژیم صهیونیستی: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم


تشییع امام‌ شهید، نیازمند‍ مدیریت کلان‌ و مشارکت‌ مردم است


جزئیات سقف پوشش بیمه اربعین امسال/ هر زائر ۲۰۰ هزار تومان برای بیمه و هزینه هلال‌احمر باید بپردازد


افزایش اقلام سبد کشورهای آسیای میانه با محصولات مازندران


تأمین پایدار سوخت ناوگان هوایی و زمینی برای مراسم تشییع رهبر شهید


محکومیت تجاوزات رژیم صهیونیستی به سوریه از سوی دبیرکل اتحادیه عرب


پارلمان عربی تجاوز رژیم صهیونیستی به سوریه را محکوم کرد


آماده‌سازی جایگاه وداع با رهبر شهید انقلاب + فیلم


جام جهانی ۲۰۲۶ | مراکش هلند را حذف کرد