برای قطع وابستگی به آمریکا و آلمان؛

ترکیه با همکاری هیوندای کره جنوبی تانک های جنگی می سازد

يکشنبه 8 آبان 1401
19:59
ترکیه با همکاری هیوندای کره جنوبی تانک های جنگی می سازد ترکیه قصد دارد با کمک شرکت هیوندای کره جنوبی پروژه ساخت تانک آلتای را اجرا و وابستگی به تانک‌های آمریکا و آلمان را قطع کند.

العالم ـ آسیا

بنابر گزارش اسپوتنیک، بعد از انصراف کشور آلمان برای همکاری‌های نظامی با ترکیه این کشور تصمیم گرفته است برای ساخت تانک‌های جنگی از کشور کره جنوبی کمک بگیرد.

بر اساس گزارش رسانه‌ها، آنکارا هم اکنون شروع به گسترش همکاری‌های نظامی خود با کره جنوبی کرده است.

بی ام سی، یکی از بزرگترین تولیدکنندگان خودروهای تجاری و نظامی، قراردادی را با شرکت های دوسان و اس اند تی داینامیکس کره جنوبی برای تامین موتور و گیربکس مورد نیاز برای مونتاژ تانک آلتای ترکیه امضا کرده است.

به گزارش ایرنا، ترکیه به عنوان یکی از اعضای اصلی سازمان ناتو در سال‌های گذشته از تانک‌های M۴۸ و M۶۰ آمریکایی و همچنین تانک های لئوپارد۱و۲ کشور آلمان در ارتش خود استفاده می‌کرد.

در اوایل دهه ۹۰ میلادی ترکیه استفاده از تانک‌های مذکور را کنار گذاشته و در حال ساخت تانک آلتای برای برآورده کردن نیازهای ارتش این کشور است. اولین قرارداد آنکارا با حضور شرکت خودروسازی اوتوکار به ارزش ۴۰۰میلیون دلار بود که در زمان نخست وزیری اردوغان با شرکت هیوندای کره جنوبی امضا شد.

0% ...

آخرین اخبار

سخنگوی ارتش: نیروهای هوایی و دریایی در آماده‌باش کامل به سر می‌برند


نامه ایران به شورای امنیت در پی تهدید مقام معظم رهبری توسط رژیم صهیونی


مراسم وداع و تشییع پیکر آقای شهید ایران با حضور میلیون‌ها جانفدا برگزار می‌شود


تهران آماده میزبانی از مراسم آخرین وداع با رهبر شهید انقلاب+ فیلم


بازدید دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی از یادمان شهدای ناوشکن دنا


ویدیوگرافیک/ چشم ایران در فضا


ترامپ: جلسات بسیار خوبی در رابطه با ایران داشتیم


دیوان عالی اسرائیل انتصاب وکیل شخصی نتانیاهو به سمت بازرس کل را متوقف کرد


عفو بین‌الملل: نیروهای پشتیبانی سریع در الفاشر سودان مرتکب جنایات علیه بشریت شدند


وزیر جنگ رژیم صهیونیستی: ارتش ما در لبنان باقی خواهد ماند